Hoe gebruik ik de Todoist plugin voor Gmail/Outlook?

Business

Als u de Todoist voor Gmail of Todoist voor Outlook plugin heeft geïnstalleerd, is dit de manier waarop u makkelijk een email naar een taak kunt omzetten in Todoist.

1. Open of highlight de email die u om wilt zetten naar een taak.
  2. Klik op het Todoist plugin icoontje, en vervolgens op het + teken voor Snel Toevoegen.
  3. Klik op de link Email als taak toevoegen onderaan het snel toevoegen scherm. De titel en link van de email zullen dan aan de taak worden toegevoegd.
  4. U kunt ook extra details aan de taak toevoegen, inclusief labels, prioriteiten, data of opdrachten met gebruik van de snel toevoegen opties.
  5. Klik op Taak toevoegen.
Een andere plek waar u de Email als taak link kunt vinden is onderaan elk project - zolang de email tenminste openstaat op uw computer.