Hoe kan ik Todoist met Gmail gebruiken?

Business

Als je de Todoist voor Gmail plugin hebt geinstalleerd, dan kun je als volgt heel gemakkelijk een e-mail veranderen naar een nieuwe taak in Todoist.

1. Open de e-mail die je in een taak wilt veranderen.
  2. Klik op het Todoist-icoonin de icoon-balk meteen boven de e-mail.
  3. Een nieuwe taak zal geladen worden in de Todoist plugin. De taak zal de naam van de e-mail als titel hebben en een link naar de e-mail als inhoud.
  4. Je kunt ook extra details aan de taak toevoegen, inclusief labels, prioriteiten, data of opdrachten met gebruik van de snel toevoegen opties.
  5. Klik op Taak toevoegen.
Nadat je de plugin hebt geïnstalleerd, kun je Todoist ook rechtstreeks vanuit Gmail gebruiken door op de Todoist balk rechtsonder in Gmail te klikken. Je hebt volledige toegang tot Todoist zodat je je taken kunt toevoegen, voltooien, bekijken en meer, allemaal zonder een nieuw venster te openen.