Hoe kan ik Todoist met Flat Tomato gebruiken?

Business

Wat is Flat Tomato?

Flat Tomato is een tijdmanagementapplicatie voor iOS die helpt om afleiding te voorkomen en de tijd die je besteedt aan verschillende activiteiten te volgen. Het maakt gebruik van de pomodoro-methodiek, waarbij je in cycli werkt en regelmatig pauzeert: meestal 25 minuten werken gevolgd door 5 minuten rust.

Hoe werkt de integratie?

Flat Tomato houdt automatisch bij hoeveel tijd je aan elke taak besteedt.

Hoe verbind ik Todoist met Flat Tomato?

1. Download de Flat Tomato App via de App Store.

2. Open Flat Tomato en swipe van links naar rechts in het hoofdvenster om het Accounts menu weer te geven.

3. Verbind je Todoist-account.

4. Selecteer in het volgende scherm de taken in elk project om Flat Tomato mee te gebruiken.

Bekijk de onderstaande video om te zien hoe het werkt.