Je Todoist Business of Todoist Premium abonnement opzeggen

Beschikbaar voor:
Gratis
Premium
Business

Volg deze stappen als je een Todoist Business of Todoist Premium abonnement wilt opzeggen en je jouw account wilt downgraden naar een gratis account:

Todoist Business

In de web app dient de team admin de volgende stappen te volgen om Todoist Business op te zeggen.

  1. Klik op het tandwiel-icoon rechts bovenin.
  2. Selecteer Todoist Business Admin.
  3. Ga naar de Account & Facturatie tab.
  4. Klik op de Todoist Business Opzeggen link
  5. Bevestig de opzegging door je wachtwoord in te voeren.

Indien je nog abonnementstijd hebt op je Todoist Business account voor de opzegging, zal deze omgezet worden naar Todoist Premium tijd, hetzelfde zal gebeuren met de resterende balans. In enkele gevallen werkt dit niet automatisch, waardoor je geen Premium op je account terug ziet. Mocht dit gebeuren, neem dan contact op met ons Support team zodat zij dit kunnen regelen.

Todoist Premium

Als je je Premium abonnement wilt opzeggen binnen de eerste 30 dagen en een terugbetaling wilt ontvangen, neem dan contact op met ons Support team. Indien er meer dan 30 dagen verstreken zijn, kunnen wij de betaling helaas niet terugdraaien, maar zorg er alstjeblieft voor dat er geen automatische betaling opgezet is voor de volgende betalingscyclus.

Er zijn diverse manieren om automatische betalingen voor je Todoist Premium abonnement uit te zetten, afhankelijk van je betalingsmethode:

  • Creditcardbetalingen welke via Todoist gedaan zijn worden niet automatisch verlengd.
  • Abonnementen welke aangemaakt zijn in de App Store worden standaard automatisch verlengd, deze dienen handmatig geannuleerd te worden. Je kunt de optie vinden om de automatische verlenging te annuleren door je Apple ID in iTunes of de App Store te bekijken en vervolgens de optie "Abonnementen" te selecteren.
  • Abonnementen welke aangemaakt zijn via PayPal en de Google Play Store worden mogelijk verlengd, maar dit is afhankelijk van diverse factoren. In dit geval is het verstandig om je PayPal of Play Store account te controleren om te kijken of daar een abonnement op Todoist actief is. Als dit het geval is, verwijder deze dan direct.

Terugbetalingen

Als je je Premium of Business abonnement  binnen 30 dagen na aankoop annuleert, kom je in aanmerking voor een volledige terugbetaling conform ons teruggavebeleid.

Neem contact op met ons Support team met het verzoek voor een terugbetaling en meld hierbij het orderreferentie-ID of voeg een kopie van het betalingsbewijs toe.

Indien je de App Store hebt gebruikt om de aankoop te doen, dien je rechtstreeks contact op te nemen met Apple om de terugbetaling te ontvangen (omdat Apple ons helaas niet toestaat om terugbetalingen te verwerken).