Een project archiveren

Zakelijk

Als u klaar bent met een project, kunt u het archiveren om het uit uw actieve projectlijst te halen. U kunt al uw gearchiveerde projecten bekijken en ze op elk moment uit het archief halen.

1. Klik met de rechtermuisknop op het project dat u wilt archiveren.
  2. Selecteer Archiveren in het menu.
  1. Klik of druk op het project dat u wilt archiveren.
  2. Klik of druk op het icoontje met drie stippen in de rechterbovenhoek van het project.
  3. Selecteer Project archiveren.
  1. Klik op het project dat u wilt archiveren.
  2. Klik op het icoontje met drie stippen in de rechterbovenhoek.
  3. Druk op Project bewerken.
  4. Druk op de Project archiveren knop.
  5. Druk op Project archiveren om het archiveren te bevestigen.
  1. Bovenaan links van uw Todoist klikt u op het menu icoontje.
  2. Onderaan uw projectlijst klikt u op Projecten beheren.
  3. Druk op het project dat u wilt archiveren.
  4. Klik op het drie stippen icoontje in de rechterbovenhoek.
  5. Selecteer Archiveren.
  6. Selecteer Ja om het archiveren te bevestigen.