Een projectnaam bewerken

Zakelijk

Of u nu een spelfout wilt verwijderen of de titel helemaal wilt veranderen, op deze manier bewerkt u een projectnaam in Todoist:

1. Beweeg met de muis over het project waarvan u de naam wilt aanpassen, en klik op het icoontje met de drie stipjes dat rechts van de naam verschijnt.
  2. Selecteer Project bewerken in het keuzemenu.
  3. Vul de nieuwe naam in.
  4. Klik op Opslaan.
  1. Bovenaan links van uw Todoist klikt u op het menu icoontje.
  2. Onderaan uw projectlijst klikt u op Projecten beheren.
  3. Klik op het project dat u een nieuwe naam wilt geven.
  4. Typ de nieuwe naam voor het project in het Naam veld.
  5. Klik op het verzendicoontje bovenin rechts om uw wijzigingen op te slaan.
  1. Schuif het project dat u wilt verwijderen van rechts naar links.
  2. .Klik op het potloodicoontje.
  3. Typ de nieuwe naam voor het project in het Naam veld.
  4. Klik op Gereed in de rechterbovenhoek om uw wijzigingen op te slaan.
  1. Klik op het project dat u een nieuwe naam wilt geven.
  2. Klik op het icoontje met de drie stipjes bovenaan rechts.
  3. Selecteer Project bewerken in het keuzemenu.
  4. Typ de nieuwe naam voor het project in het Naam veld.
  5. Klik op Opslaan.

U kunt uw projecten ook wat extra's geven door de projectkleur te veranderen.