Een projectnaam bewerken

Business

Of je nu een spelfout wilt corrigeren of de naam helemaal wilt veranderen, je kunt een projectnaam in Todoist op deze manier bewerken:

1. Beweeg met de muis over het project waarvan je de naam wilt aanpassen, en klik op het drie stippen-icoon dat rechts van de naam verschijnt.
  2. Selecteer Project bewerken in het drop-down menu.
  3. Vul de nieuwe naam in.
  4. Klik op Opslaan.
  1. Klik links boven in je Todoist op het menu-icoon.
  2. Klik onderaan je projectlijst op Projecten beheren.
  3. Klik op het project dat je een nieuwe naam wilt geven.
  4. Typ de nieuwe naam voor het project in het Naam veld.
  5. Klik op het verzend-icoon rechts bovenin om je wijzigingen op te slaan.
  1. Swipe het project dat je wilt verwijderen van rechts naar links.
  2. Klik op het potlood-icoon.
  3. Typ de nieuwe naam voor het project in het Naam veld.
  4. Klik op Gereed rechts bovenin om je wijzigingen op te slaan.
  1. Klik op het project dat je een nieuwe naam wilt geven.
  2. Klik op het drie stippen-icoon rechts bovenin.
  3. Selecteer Project bewerken in het drop-down menu.
  4. Typ de nieuwe naam voor het project in het Naam veld.
  5. Klik op Opslaan.

Je kunt je projecten ook laten variëren door de projectkleur te veranderen.