Verander je naam of avatar foto

Business

Houd je Todoist-account up-to-date door je naam of profielfoto te wijzigen. Dit doe je als volgt:

1. Klik op het tandwiel-icoon rechtsboven en selecteer Instellingen.
  2. Open de Account tab.
  3. Om je naam te wijzigen klik je op Wijzigen naast je huidige naam. Type je nieuwe naam in en klik op Bewaren.
  4. Klik op je huidige avatar om je avatar foto te wijzigen. Selecteer Wijzigen.Klik op Kies bestand en kies een afbeelding van je computer. Klik vervolgens op Afbeelding Uploaden.
  1. Klik op het tandwiel-icoon linksboven en selecteer Account.
  2. Klik op Wijzigen.
  3. Om je naam te wijzigen klik je op Wijzigen naast je huidige naam en typ je hier je nieuwe naam in.
  4. Klik op je huidige avatar om je avatar foto te wijzigen. Kies een afbeelding van je computer.
  5. Klik op Bewaren .
  1. Tik op het menu-icoon in de linkerbovenhoek.
  2. Tik op Instellingen > Account.
  3. Om je naam te wijzigen tik je op Naam. Typ vervolgens je nieuwe naam in en tik op Klaar.
  4. Om je avatar te wijzigen tik je op je huidige avatar foto. Je kunt hier:
    1.  Maak een foto selecteren om een foto te maken en deze in te stellen als je avatar foto.
    2.  Kies een foto selecteren om een foto van je toestel in te stellen als je avatar foto.
    3.  Huidige foto verwijderen selecteren om je huidige avatar foto te verwijderen.
  1. Tik op het tandwiel-icoon in de linkerbovenhoek.
  2. Tik op Profiel Wijzigen.
  3. Tik op je huidige naam om deze te wijzigen. Wijzig of vervang je huidige naam.
  4. Om je avatar foto te wijzigen tik je op Avatar. Je kunt hier:
    1.  Maak een foto selecteren om een foto te maken en deze in te stellen als je avatar foto.
    2.  Kies bestaande foto selecteren om een foto van je toestel te gebruiken.
    3.  Huidige foto verwijderen selecteren om je huidige avatar foto te verwijderen.
  5. Tik op Klaar in de rechter bovenhoek.