Je account verwijderen

Beschikbaar voor:
Gratis
Premium
Business

We vinden het jammer om te horen dat je overweegt om je Todoist account te verwijderen :( 


Door je account te verwijderen zal alledata in je Todoist permanent verwijderd worden, inclusief taken, projecten, labels, filters, opmerkingen, bestanden etc. Als je je account verwijdert, zal je deze niet kunnen herstellen of data geassocieerd met het account kunnen terughalen.

Je kunt je account alleen verwijderen via de Todoist web, macOS, Windows (legacy), of Android apps.

  1. Open de Todoist app of log in op je account via www.todoist.com.
  2. Klik rechts bovenin op het tandwiel-icoon en selecteer vervolgens Todoist Instellingen.
  3. Open de Account tab en klik op Verwijder mijn Todoist account.
  4. Typ je wachtwoord in en deel eventuele feedback over je ervaring met Todoist in het opmerkingenveld.
  5. Klik op Verwijder mijn account.
  1. Tik op het meer-icoon links bovenin.
  2. Tik op instellingen > Account.
  3. Tik op Account Verwijderen.
  4. Volg de instructies om je account te verwijderen.

 

Voor Premium gebruikers: Als je voor Todoist Premium hebt betaald via PayPal of de Google Play Store, zorg er dan voor dat je terugkerende betalingen stop zet zodat deze niet langer in rekening worden gebracht.

We zijn altijd op zoek naar manieren om onze dienst te verbeteren. Als je feedback met ons wilt delen over waarom Todoist voor jou niet werkte, laat het ons dan weten via support@todoist.com. We waarderen het enorm!