Uw account verwijderen

Zakelijk

We vinden het jammer om te horen dat u erover denkt uw Todoist account te verwijderen :(

Als u uw account verwijdert, zal dit alle gegevens binnen uw Todoist verwijderen, inclusief taken, projecten, labels, filters, opmmerkingen, bestanden etc. Als u uw account verwijdert, zult u deze niet kunnen herstellen of gegevens van het account kunnen terughalen.

U kunt uw account enkel verwijderen via de Todoist web, macOS, of Windows (legacy) apps.

Web, macOS, Windows (Legacy)

1. Open de Todoist app of log in op uw account via www.todoist.com.
  2. Bovenaan rechts klikt u op het icoontje en selecteert u vervolgens Todoist Instellingen.
  3. Open de Account tab en klik op Verwijder mijn Todoist account.
  4. Typ uw wachtwoord in en deel feedback over uw ervaring met Todoist in het opmerkingenveld.
  5. Klik op Verwijder mijn account.
Voor Premium gebruikers: Als u voor Todoist Premium hebt betaald via PayPal of de Google Play Store, zorg er dan voor dat u eerder ingestelde terugkerende betalingen stop zet zodat deze niet langer in rekening worden gebracht.

We zijn altijd op zoek naar manieren om onze dienst te verbeteren. Als u feedback voor ons heeft over waarom Todoist voor u niet werkte, laat het ons dan weten via support@todoist.com. We waarderen het enorm!