Systeemvereisten voor Todoist

Business

Hier zijn de verschillende systeemversies die u nodig heeft om Todoist te kunnen gebruiken op uw web browser, desktop, of mobiele toestel:

Web

U kunt de Todoist web app gebruiken in elk van de volgende browsers:

• Google Chrome op macOS, Windows, en Linux
  • Internet Explorer 9+ op Windows
  • Firefox op macOS, Windows, en Linux
  • Safari op macOS en Windows

macOS

U kunt de Todoist Mac app gebruiken als u macOS 10.11 of hoger gebruikt op uw computer.

Windows

U kunt de Todoist Windows legacy app gebruiken als u Windows XP of een nieuwere versie gebruikt. Om onze eigen Windows 10 appte gebruiken, heeft u Windows 10 nodig.

Android

U kunt de Todoist Android app gebruiken als u Android 4.4 of hoger gebruikt.

iOS

U kunt de Todoist iOS app gebruiken als uw toestel iOS 10 of hoger heeft.