Inloggen bij Todoist

Business

Dit is hoe je inlogt bij Todoist:

1. Open de Todoist app.
  2. Klik op Inloggen.
  3. Kies hoe je wilt inloggen op je account (dit zou dezelfde optie moeten zijn die je hebt gekozen wanneer je je account aangemaakt hebt):
    • Klik op Inloggen met Google Account en kies het Google account dat aan je Todoist account is gekoppelt.
    • Klik op Inloggen met Facebook Account en maak verbinding met je Facebook account.
    • Vul je e-mailadres en wachtwoord in en klik dan op de Inloggen knop.
  1. Open de Todoist app.
  2. Kies hoe je wilt inloggen op je account (dit zou dezelfde optie moeten zijn die je hebt gekozen wanneer je je account aangemaakt hebt):
    • Klik op Doorgaan met Google  en kies het Google account dat aan je Todoistaccount is gekoppelt.
    • Klik op Doorgaan met Facebook en maak verbinding met je Facebookaccount.
    • Klik op Doorgaan met E-mail, vul je e-mailadres en wachtwoord in en klik daarna op de Inloggen knop.