Aanmelden bij Todoist

Zakelijk

Zo logt u in bij Todoist:

1. Open de Todoist app.
  2. Klik op Inloggen.
  3. Maak een keuze hoe u op uw account wilt inloggen (dit zou dezelfde optie moeten zijn die u heeft gekozen om uw account aan te maken):
    • Klik op Inloggen met Google Account en kies het Google account dat aan uw Todoist account is gelinkt.
    • Klik op Inloggen met Facebook Account en maak verbinding met uw Facebook account.
    • Vul uw emailadres en wachtwoord in en klik dan op de Inloggen knop.
  1. Open de Todoist app.
  2. Maak een keuze hoe u op uw account wilt inloggen (dit zou dezelfde optie moeten zijn die u heeft gekozen om uw account aan te maken):
    • Klik op Doorgaan met Google  en kies het Google account dat aan uw Todoistaccount is gelinkt.
    • Klik op Doorgaam met Facebook en maak verbinding met uw Facebookaccount.
    • Klik op Doorgaan met Email, vul uw emailadres en wachtwoord in en klik daarna op de Inloggen knop.