Een Todoist account aanmaken

Business

Leuk dat je interesse hebt in Todoist! Zo kun je heel makkelijk binnen enkele seconden een nieuw account aanmaken:

1. Open de Todoist app.
  2. Klik rechts bovenin op Aanmelden.
  3. Klik op Aanmelden met Google Account en kies het Google account dat je wilt linken aan je Todoist account, of klik op Aanmelden met Facebook account en verbindt Todoist met je Facebook account, of vul je naam, e-mailadres en wachtwoord in en klik vervolgens op Mijn account aanmaken.
  1. Open de Todoist app.
  2. Klik op de Aanmelden knop.
  3. Klik op Aanmelden met Google en kies het Google account dat je aan je Todoist account wilt koppelen, of klik op Aanmelden met Facebook account en verbindt Todoist met je Facebook account, of vul je naam, e-mailadres en wachtwoord in en klik vervolgens op de Aanmelden knop.
  1. Open de Todoist app.
  2. Klik op de Doorgaan met Google knop en kies het Google account dat je aan je Todoist account wilt linken, of Doorgaan met Facebook en verbindt Todoist met je Facebook account, of Doorgaan met email en vul je naam, e-mailadres en wachtwoord in en klik vervolgens op de Aanmelden knop.
  1. Open de Todoist app.
  2. Klik op Aanmelden met Google en kies het Google account dat je aan je Todoist account wilt linken, of Aanmelden met Facebook en maak verbindt Todoist met je Facebook account, of vul je naam, e-mailadres en wachtwoord in en klik vervolgens op de Aanmelden knop.

Ben je nog niet bekend met Todoist? Je kunt heel veel handige informatie vinden in onze Van Start Gids.