Een Todoist account aanmaken

Zakelijk

Wat leuk dat u interesse heeft in Todoist! Het is heel makkelijk om binnen enkele seconden een nieuw account aan te maken:

1. Open de Todoist app.
  2. Bovenin rechts klikt u op Inschrijven.
  3. Klik op de Inschrijven met Google Account knop en kies het Google account dat u wilt linken aan uw Todoist account, of Inschrijven met Facebook account en maak verbinding met uw Facebook account, of vul uw naam, emailadres en wachtwoord in en klik vervolgens op Mijn account aanmaken.
  1. Open de Todoist app.
  2. Klik op de Inschrijven knop.
  3. Klik op de Inschrijven met Google knop en kies het Google account dat u aan uw Todoist account wilt koppelen, of Inschrijven met Facebook account en maak verbinding door middel van uw Facebook account, of vul uw naam, emailadres en wachtwoord in en klik vervolgens op de Inschrijven knop.
  1. Open de Todoist app.
  2. Klik op de Doorgaan met Google knop en kies het Google account dat u aan uw Todoist account wilt linken, of Doorgaan met Facebook en maak verbinding met uw Facebook account, of Doorgaan met email: vul uw naam, emailadres en wachtwoord in en klik vervolgens op de Inschrijven knop.
  1. Open de Todoist app.
  2. Klik op de Inschrijven met Google knop en kies het Google account dat u aan uw Todoist account wilt linken, of Inschrijven met Facebook en maak verbinding met uw Facebook account, of vul uw naam, emailadres en wachtwoord in en klik vervolgens op de Inschrijven knop.

Als u net begint met Todoist, vergeet dan niet onze Van Start Gids te lezen.