Integraties

Zakelijk

Verbind alle apps die u gebruikt om dingen gedaan te krijgen, en organiseer alles met Todoist. Het Todoist Integraties overzicht biedt tientallen apps die u kunt gebruiken om handige onderdelen aan uw to-do lijst toe te voegen.

Dit zijn een aantal dingen die u kunt doen met Todoist integraties:

Hoe gaat u hiermee van start:

• Bekijk ons integraties overzicht .
  • Volg daar de instructies om alle appverbindingen die u wilt maken tot stand te brengen.

Iedereen kan een Todoist integratie bouwen, dus kies diensten die u vertrouwt. Ons integratiesoverzicht geeft u een lijst met betrouwbare apps om mee te beginnen. Als u het idee heeft dat een app in strijd is met onze API voorwaarden, laat het ons dan weten.

Als u een developer bent en interesse hebt in het bouwen van een Todoist integratie, neem dan een kijkje in onze Todoist API documentatie om hiermee te beginnen. U kunt ons ook altijd een vraag stellen of ons laten weten aan wat voor idee u zat te denken - we horen het graag.