Integraties

Business

Verbind alle apps die je gebruikt om dingen gedaan te krijgen, en organiseer alles met Todoist. Het Todoist Integraties overzicht biedt tientallen apps die je kunt gebruiken om handige onderdelen aan je to-do-lijst toe te voegen.

Hier een aantal voorbeelden van dingen die je kunt doen met Todoist integraties:

Hoe je hiermee van start kunt:

• Bekijk ons integraties overzicht .
  • Volg daar de instructies om alle appverbindingen die je wilt maken tot stand te brengen.

Iedereen kan een Todoist integratie bouwen, dus kies diensten die je vertrouwt. Ons integratiesoverzicht geeft je een lijst met betrouwbare apps om mee te beginnen. Als je het idee hebt dat een app in strijd is met onze API voorwaarden, laat het ons dan weten.

Als je een developer bent en interesse hebt in het bouwen van een Todoist integratie, neem dan een kijkje in onze Todoist API documentatie om hiermee te beginnen. Je kunt ons ook altijd een vraag stellen of ons laten weten wat je in gedachten hebt - we horen het graag.