Karma activeren/uitschakelen

Business

Todoist Karma meet uw productiviteit en u kunt er dagelijkse en wekelijkse doelen mee stellen zodat u over langere tijd trends kunt zien. Als u het niet handig vindt, kunt u het altijd uitzetten in uw instellingen. Dat werkt als volgt:

1. Bovenaan rechts van uw Todoist klikt u op uw Karmascore.
  2. Onderaan het keuzescherm, klikt u op Karma instellingen en doelen.
  3. Onderaan uw Karma instellingen zet u de Karma verbergen optie op AAN of UIT.
  1. Bovenaan links van uw Todoist klikt u op het icoontje.
  2. In de instellingenlijst klikt u op Karma.
  3. Verander de Karma tonen optie op AAN of UIT.
  1. Bovenaan links van uw Todoist klikt u op het menu icoontje.
  2. Onderaan links van het navigatiemenu klikt u op Instellingen.
  3. Selecteer Karma.
  4. Bovenaan uw Karma instellingen zet u Karma AAN of UIT.
  1. Bovenaan uw Todoist klikt u op het icoontje.
  2. In de instellingenlijst klikt u op Karma.
  3. Onderaan uw Karma instellingen zet u de Karma verbergen optie op AAN of UIT.