Todoist offline gebruiken

Business

Todoist offline gebruiken is een geweldige manier om altijd en overal georganiseerd te blijven.

De Todoist offline modus wordt automatisch geactiveerd als u geen toegang tot internet hebt op de volgende platformen: Web, Android, iOS, MacOS en Windows 10.

Veranderingen die u maakt in Todoist als u offline bent, zullen automatisch gesyncrhonseerd worden met de server zo gauw u weer verbinding heeft met Internet.

Zorg er, voordat u offline gaat, voor dat u ingelogd bent bij Todoist. U kunt namelijk niet inloggen op de app als u offline bent.