Todoist offline gebruiken

Business

Todoist offline gebruiken is een geweldige manier om altijd en overal georganiseerd te blijven.

De Todoist offline modus wordt automatisch geactiveerd als je geen toegang tot internet hebt op de volgende platformen: Web, Android, iOS, MacOS en Windows 10.

Wijzigingen die je doorvoert in Todoist wanneer je offline bent zullen automatisch gesyncrhonseerd worden met de server zodra je weer verbonden bent met het internet.

Zorg ervoor dat je ingelogd bent bij Todoist, voordat je offline gaat. Je kunt namelijk niet inloggen op de app wanneer je offline bent.