Kleurthema's wijzigen

Business

Personaliseer de 'look & feel' van Todoist door het thema aan te passen.

Kies uit tien prachtige kleuren: Todoist Rood (gratis), Zwart (gratis), Neutraal (gratis), Mandarijn (gratis), Zonnebloem (Premium), Klaver (Premium), Blauwe bes (Premium), Lucht (Premium), Amethist (Premium) en Grafiet (Premium).

De kleur die je selecteert zal in de bovenste balk en in de actie-links binnen de app verschijnen.

1. Open de Todoist app.
  2. Klik op het tandwiel-icoon rechts bovenin en selecteer vervolgens Instellingen.
  3. Open de Thema's tab.
  4. Selecteer een thema om een preview te zien.

1. Open de Todoist app.
  2. Klik op het tandwiel-icoon links bovenin en selecteer Personalisatie.
  3. Selecteer een thema onder "Kleuren".

1. Open de Todoist app.
  2. Onderaan in het linkermenu, klik je op Instellingen > Thema.
  3. Selecteer een thema.

1. Open de Todoist app.
  2. Klik op het tandwiel-icoon in de rechterbovenhoek.
  3. Klik op Thema in het Instellingen menu.
  4. Selecteer een thema.