Kleurthema's wijzigen

Business

Personaliseer de 'look & feel' van uw Todoist door het kleurthema aan te passen.

Kies uit tien prachtige kleuren: Todoist Rood (gratis), Zwart (gratis), Neutraal (gratis), Mandarijn (gratis), Zonnebloem (Premium), Klaver (Premium), Blauwe bes (Premium), Lucht (Premium), Amethist (Premium) en Grafiet (Premium).

De kleur die u selecteert zal in de bovenste balk en in de actielinks binnen de app verschijnen.

1. Open de Todoist app.
  2. Bovenaan rechts klikt u op het icoontje en selecteert u vervolgens Instellingen.
  3. Open het Thema's tab.
  4. Selecteer een thema om hier een voorproefje van te krijgen.

1. Open de Todoist app.
  2. Bovenaan links klikt u op het icoontje en selecteert u Personalisatie.
  3. Onder "Kleuren" selecteert u een thema.

1. Open de Todoist app.
  2. Onderaan het linkermenu klikt u op Instellingen > Thema.
  3. Selecteer een thema.

1. Open de Todoist app.
  2. Klik op het icoontje in de rechterbovenhoek.
  3. Klik op Thema in het Instellingen menu.
  4. Selecteer een thema.