Kleurthema's wijzigen

Business

Personaliseer de 'look & feel' van Todoist door het thema aan te passen.

Kies uit tien prachtige kleuren: Todoist Rood (gratis), Zwart (gratis), Neutraal (gratis), Mandarijn (gratis), Zonnebloem (Premium), Klaver (Premium), Blauwe bes (Premium), Lucht (Premium), Amethist (Premium) en Grafiet (Premium).

De kleur die je selecteert zal in de bovenste balk en in de actie-links binnen de app verschijnen.

1. Klik in Todoist rechtsboven op het tandwiel-icoon en selecteer Instellingen.
  2. Klik op de Thema's tab.
  3. Selecteer het thema dat je wilt gebruiken.

1. Klik in Todoist linksboven op het tandwiel-icoon.
  2. Klik, aan de rechterkant, onder Instellingen, op het Thema tab.
  3. Selecteer het thema dat je wilt gebruiken.

1. Tik in Todoist linksboven op het menu-icoon.
  2. Tik links onderaan op Instellingen en selecteer Thema.
  3. Selecteer het thema dat je wilt gebruiken.

1. In het hoofdmenu van Todoist, tik op het tandwiel-icoon rechtsboven.
  2. Onder Instellingen, selecteer Thema.
  3. Selecteer het thema dat je wilt gebruiken.