Labels

Zakelijk

Bespaar tijd door gelijksoortige taken samen te voegen met gebruik van labels. Hiermee kunt u in een paar seconden een lijst met alle taken met elk label opvragen.

U kunt alle labels die u wilt toevoegen, maar hier zijn een aantal populaire labels waarmee u kunt beginnen:

• @email – Gebruik dit label om een lijst aan te maken van alle emailtaken in al uw projecten, zodat u ze allemaal in één keer kunt beantwoorden.
  • @wachten – Voeg dit label aan alle taken toe waarbij u nog op iets wacht om aan de taak te kunnen beginnen, zodat u de follow up niet vergeet.
  • @15_min – Bekijk dit label als u een kwartiertje over heeft om nog snel een of twee kleine taken te voltooien.

Hoe voegt u een label toe

Op elk platform – web, desktop, of mobiel - typt u simpelweg @ in het takenveld, met direct daarachter de labelnaam. U heeft dan de optie om uit een aantal bestaande labels te kiezen, of een nieuwe toe te voegen.

Het slimme Snel Toevoegen zal het label automatisch herkennen en toevoegen als u de taak opslaat.

Voeg wat spannends aan uw labels toe met emoji. Bijvoorbeeld, @email 💌 of @waiting 💤.

Hoe zoekt u naar een label

Typ de labelnaam in het zoekveld bovenin uw Todoist. Als u bijvoorbeeld “@wachten” in het zoekveld typt, zal u alle taken te zien krijgen met het label @wachten.

In de web, Mac, of Windows apps kunt u de keyboard shortcut f gebruiken om een nieuwe zoektocht te starten.

U kunt ook een volledige lijst van uw bestaande labels vinden onder de Labels tab van uw Todoist.

Klik op elke labelnaam om een lijst te zien te krijgen van alle geassocieerde taken. (Taken met dat label die aan andere mensen zijn toegeschreven zullen hier niet tussenstaan.)

U kunt ook filters aanmaken met gebruik van labels. Als u bijvoorbeeld de filterzoekvraag “vandaag & @email” gebruikt zal dit al uw taken laten zien met het @email label die vandaag af moeten zijn.

Meer over labels: