Labels

Business

Bespaar tijd door gelijksoortige taken bij elkaar te bewaren met het gebruik van labels. Hiermee kun je in een paar seconden een lijst met alle taken met hetzelfde label opvragen.

Je kunt zelf kiezen welke labels je wilt toevoegen maar hier zijn een aantal populaire labels waarmee je kunt beginnen:

• @email – Gebruik dit label om een lijst aan te maken van alle email-taken in al je projecten zodat je ze allemaal in één keer kunt beantwoorden.
  • @wachten – Voeg dit label aan taken toe wanneer je nog op iets wacht om aan de taak te kunnen beginnen, op deze manier zal je nooit meer een follow up vergeten.
  • @15_min – Bekijk dit label als je een kwartiertje over hebt om nog snel één of twee kleine taken te voltooien.

Hoe voeg je een label toe

Op elk platform – web, desktop, of mobiel - kun je simpelweg @ in het takenveld typen, met direct daarachter de label-naam. Je hebt dan de optie om uit een aantal bestaande labels te kiezen, of om een nieuw label toe te voegen.

DeSnel Toevoegen functie zal het label automatisch herkennen en toevoegen wanneer je de taak opslaat.

Voeg wat leuks aan je labels toe met emoji. Bijvoorbeeld: @email 💌 of @wachten 💤.

Hoe zoek je naar een label

Typ de naam van het label in het zoekveld bovenin Todoist. Wanneer je bijvoorbeeld “@wachten” in het zoekveld typt, zal je alle taken met het label @wachten te zien krijgen.

In de web, macOS, of Windows apps, kun je de sneltoets f gebruiken om een nieuwe zoekopdracht te starten.

Je kunt ook een volledige lijst van uw bestaande labels vinden onder de Labels tab in je Todoist account.

Klik op een label-naam om een lijst te zien van alle geassocieerde taken. (Taken met dat label die aan andere mensen zijn toegewezen zullen hier niet tussenstaan.)

Het is ook mogelijk om filters aan te maken met gebruik van labels. Wanneer je bijvoorbeeld de filterzoekopdracht “vandaag & @email” gebruikt, zal dit al je taken met het @email label laten zien die gepland staan voor vandaag.

Meer over labels: