Projecten Delen & Samenwerken

Beschikbaar voor:
Gratis
Premium
Zakelijk

Met Todoist wordt het makkelijk om met iedereen samen te werken – deel projecten, schrijf taken toe en bespreek details met collega's of geliefden. We laten het u weten als er belangrijke dingen worden gewijzigd in uw gedeelde projecten.

Zo gauw u iemand uitnodigt voor een project, kunt u taken aan hem of haar toeschrijven en opmerkingen naar ze sturen.

sharing-web-assign.jpg


sharing-web-notify.jpg

sharing-windows-assign.jpg


sharing-windows-notify.jpg

sharing-ios-assign.jpg


sharing-ios-notify.jpg

sharing-android-assign.jpg


sharing-android-notify.jpg

Iedereen waar u een project mee deelt zal volledige toegang hebben tot alle informatie inclusief taken, opmerkingen en geuploade bestanden. Zij kunnen nieuwe taken toevoegen, taken toeschrijven, taken voltooien, opmerkingen toevoegen en (in het geval dat ze Premium zijn) nieuwe bestanden uploaden. U kunt zelfs projecten delen met mensen die nog geen Todoist account hebben.

Gratis gebruikers kunnen alle projecten delen met maximaal 5 mensen (dat kunnen voor elk project 5 andere mensen zijn). Premiumgebruikers kunnen projecten delen met maximaal 25 mensen, en Businessgebruikers kunnen ze delen met maximaal 50 mensen.

Projecten delen

  1. Klik met de rechtermuisknop op het project dat u wilt delen.
  2. Selecteer Project delen in het menu.
  3. Typ de naam in van de persoon waar u mee wilt delen. Als het iemand is waar u niet eerder een project mee hebt gedeeld, typt u het emailadres in dat is verbonden met hun Todoistaccount. Als ze geen Todoistaccount hebben, typt u alleen hun emailadres in. Hij of zij ontvangt vervolgens een email met een projectuitnodiging, en de optie om binnen enkele seconden een gratis account op te zetten.
  4. Klik op Uitnodigen om de uitnodiging(en) te versturen.  

sharing-web-sharing.jpg

 

  1. Klik op het project dat u wilt delen.
  2. Klik op het persoonsicoontje in de rechterbovenhoek van het project.
  3. Typ de naam in van de persoon waar u mee wilt delen. Als het iemand is waar u niet eerder een project mee hebt gedeeld, typt u het emailadres in dat is verbonden met hun Todoistaccount. Als ze geen Todoistaccount hebben, typt u alleen hun emailadres in. Hij of zij ontvangt vervolgens een email met een projectuitnodiging, en de optie om binnen enkele seconden een gratis account op te zetten.

sharing-windows-sharing.jpg

  1. Klik om het project te openen dat u wilt delen.
  2. Klik op het Ios-more-outline.svg projectacties-icoontje in de rechterbovenhoek.
  3. Selecteer Project delen. Er zal een lijst verschijnen met de mensen die momenteel aan het project werken.
  4. Klik nogmaals op het + symbool in de rechterbovenhoek om nieuwe personen toe te voegen.
  5. Typ de naam in van de persoon waar u mee wilt delen. Als het iemand is waar u niet eerder een project mee hebt gedeeld, typt u het emailadres in dat is verbonden met hun Todoistaccount. Als ze geen Todoistaccount hebben, typt u alleen hun emailadres in. Hij of zij ontvangt vervolgens een email met een projectuitnodiging, en de optie om binnen enkele seconden een gratis account op te zetten.

sharing-ios-sharing.jpg

  1. Klik om het project te openen dat u wilt delen.
  2. Klik op het three_dots.png projectacties-icoontje in de rechterbovenhoek.
  3. Selecteer Project delen. Er zal een lijst verschijnen met de mensen die momenteel aan het project werken.
  4. Klik nogmaals op het persoonicoontje in de rechterbovenhoek om nieuwe personen toe te voegen.
  5. Typ de naam in van de persoon waar u mee wilt delen. Als het iemand is waar u niet eerder een project mee hebt gedeeld, typt u het emailadres in dat is verbonden met hun Todoistaccount. Als ze geen Todoistaccount hebben, typt u alleen hun emailadres in. Hij of zij ontvangt vervolgens een email met een projectuitnodiging, en de optie om binnen enkele seconden een gratis account op te zetten.

sharing-android-sharing.jpg

Iedereen die u voor een project uitnodigt, zal een email ontvangen met uw uitnodiging om mee te doen.

U kunt uw Instellingen wijzigen om automatisch projectuitnodigingen te accepteren van mensen waar u eerder projecten mee heeft gedeeld.

sharing-web-auto-accept.jpg

Hoe verwijdert u mensen van gedeelde projecten

  1. Klik met uw rechtermuisknop op het gedeelde project.
  2. Selecteer “Project Delen”. Nu verschijnt er een lijst met mensen waar u momenteel mee samenwerkt.
  3. Beweeg met de muis over de naam die u wilt verwijderen, en klik op het icoontje met de vuilnisbak dat aan de rechterkant verschijnt.
  1. Klik op het gedeelde project.
  2. Klik op het persoonsicoontje bovenaan rechts.
  3. Klik op het icoontje met het vuilnisbakje, naast de namen die u wilt verwijderen.
  1. Open het gedeelde project.
  2. Klik op hetIos-more-outline.svg projectacties icoontje in de rechterbovenhoek.
  3. Klik op Project delen in het keuzemenu. Er zal een lijst verschijnen met de mensen waar u momenteel mee samenwerkt.
  4. Klik op het X icoontje naast de namen die u wilt verwijderen.
  1. Open het gedeelde project.
  2. Klik op hetthree_dots.png projectacties icoontje in de rechterbovenhoek.
  3. Klik op Delen in het drop-down menu. Er zal een lijst verschijnen met namen van mensen waar u momenteel mee samenwerkt.
  4. Klik op de na(a)m(en) die u wilt verwijderen.  
  5. Klik op het persoons X icoontje in de rechterbovenhoek.