Wat is het verschil tussen Premium en Business?

Business

Todoist Business bevat alle onderdelen van Todoist Premium – zoals herinneringen, opmerkingen, bestanden uploaden etc. - en biedt daarnaast een paar handige additionele opties voor teamgebruikers en admins:

• Gebruikers toevoegen en beheren vanaf één centrale plek
  • Betalingen en rekeningen beheren vanaf één centrale plek
  • Gebruikers verwijderen van gedeelde projecten (wanneer er bijvoorbeeld een medewerker het bedrijf verlaat)
  • Toestemmingen voor gedeelde projecten instellen (het is bijvoorbeeld mogelijk om alleen projecten te delen met gebruikers die aangesloten zijn bij hetzelfde account)
  • Makkelijk projecten delen met anderen binnen het account door hun naam in te typen in plaats van hun e-mail adres (elke gebruiker heeft toegang tot de contactlijst van hun team).

Wil je meer te weten komen over hoe Todoist Business kan helpen bij het verbeteren van de organisatie en productiviteit van je team? Meer informatie over Todoist Business, of meld je aan voor een gratis proefperiode van 30 dagen om het uit te proberen samen met je team.