Wat is het verschil tussen Premium en Business?

Zakelijk

Todoist Business bevat alle onderdelen van Todoist Premium – zoals herinneringen, opmerkingen, bestanden uploaden etc. - naast een paar handige opties voor teamgebruikers en admins:

• Gebruikers toevoegen en beheren vanuit één centrale plek
  • Betalingen en rekeningen beheren vanaf één centrale plek
  • Gebruikers verwijderen van gedeelde projecten (bijvoorbeeld als een medewerker weggaat bij het bedrijf)
  • Toestemmingen voor gedeelde projecten instellen (u kunt het bijvoorbeeld alleen mogelijk maken om projecten te delen met mensen die deel uitmaken van hetzelfde account)
  • Makkelijk projecten delen met anderen binnen het account met gebruik van namen, in plaats van dat u het emailadres van elke teamgenoot moet intypen (elke gebruiker heeft toegang tot de contactlijst van hun team).

Wilt u weten hoe Todoist Business uw team kan helpen om georganiseerd te blijven en alles te kunnen verantwoorden? Kom meer te weten over Todoist Business, of schrijf u in voor een gratis proefperiode van 14 dagen om het uit te proberen met uw team.