Voeg een Todoist widget toe aan het Android lock screen

Business

Je kunt een Todoist widget aan het lock screen toevoegen waarmee je in één oogopslag je toekomstige taken ziet en nieuwe taken kunt toevoegen zonder je dat je hiervoor je toestel hoeft te ontgrendelen.

Support voor lock screen widgets is opgeheven sinds Android Lollipop. Deze functie werkt dus alleen voor versies die ouder zijn dan 5.0.

1. In portretmodus, swipe naar rechts bovenin het scherm totdat je het plus-icoon ziet. In landschapsmodus swipe je van rechts naar links.
  2. Klik op het plus-icoon en voeg je PIN, patroon of wachtwoord in. Er verschijnen vervolgens een aantal beschikbare widgets.
  3. Klik op de Todoist widget om deze toe te voegen.