Voeg een Todoist widget toe aan uw Android lock screen

Zakelijk

U kunt een Todoist widget aan uw lock screen toevoegen zodat u een overzicht krijgt van uw opkomende taken en nieuwe kunt toevoegen zonder dat u uw telefoon hoeft te ontgrendelen. Dat werkt als volgt:

Support voor lock screen widgets werkt niet langer in Android Lollipop dus dit werkt enkel voor versies die ouder zijn dan 5.0.

1. In portretmodus schuift u bovenaan het scherm naar rechts totdat u het plusicoontje ziet. In landschapsmodus schuift u vanaf de linkerkant van uw scherm naar rechts.
  2. Klik op het plusicoontje. Voer uw PIN, patroon of wachtwoord in. Nu verschijnen er een aantal beschikbare widgets.
  3. Klik op de Todoist widget om deze toe te voegen.