Probeer Todoist Business gratis

Business

Todoist Business helpt teams georganiseerd te blijven en verantwoording af te leggen, zonder alle gewoonlijke bureaucratie. Het is het simpele maar krachtige taakmanagement dat je gewend bent van Todoist, maar nu speciaal aangepast voor het samenwerken in een team. En met apps voor alle toestellen die je team al gebruikt.

Hier zijn een aantal dingen die je team kan doen met Todoist Business:

• Taken toewijzen en deadlines instellen zodat iedereen weet wie waar verantwoordelijk voor is.
  • Deel bestandend, bespreek details en houd alle relevantie informatie georganiseerd bij elkaar op één plek.
  • Krijg een duidelijk overzicht van wat er in elk project gebeurd – wat heeft er plaatsgevonden en wat er aan zit te komen.

En nog veel meer.

Ben je nieuwsgierig naar hoe Todoist Business je team kan helpen om georganiseerd en verantwoordelijk te blijven?

Kom meer te weten over Todoist Business, of schrijf je in voor een gratis proefperiode van 30 dagen om het uit te proberen met je team.

Veel gestelde vragen:

Wat is het verschil tussen Todoist Premium en Todoist Business?

Todoist Business bevat alle onderdelen van Todoist Premium – zoals herinneringen, opmerkingen, bestandsuploads en meer - naast een aantal handige opties voor teamgebruikers en admins:

• Gebruikers toevoegen en beheren, vanaf één centrale plek.
  • Beheer betalingen en facturen, vanaf één centrale plek.
  • Verwijder gebruikers van gedeelde projecten (bijvoorbeeld als een medewerker het bedrijf verlaat).
  • Projectinstellingen instellen (zodat mensen bijvoorbeeld alleen projecten kunnen delen met anderen die onderdeel zijn van hetzelfde account).
  • Makkelijk projecten delen met anderen binnenin het account met gebruik van namen, in plaats van dat je het e-mailadres van elke teamgenoot moet intypen (elke gebruiker heeft toegang tot de contactlijst van het team).

Ik ben al een Premiumgebruiker. Hoe zet ik mijn account om naar Business?

Je kunt je accountstatus altijd omzetten van Premium naar Business, zonder gegevens te verliezen of te moeten betalen voor het upgraden van accounts. Ga simpelweg naar https://todoist.com/business en start de proefperiode.

Ons systeem zal automatisch controleren of een uitgenodigd account Premium is, en zal de waarde van de overgebleven Premiumtijd overzetten in een accountsaldo voor je Businessteam. Dit saldo zal vervolgens worden gebruikt om geheel of gedeeltelijk het Business factuur te betalen.