Probeer Todoist Business nu gratis

Zakelijk

Todoist Business helpt teams georganiseerd te blijven en verantwoording af te leggen, zonder alle gewoonlijke bureaucratie. Het is het simpele maar krachtige taakmanagement dat u gewend bent van Todoist, maar nu speciaal aangepast voor het samenwerken in een team. En met apps voor alle toestellen die uw team al gebruikt.

Hier zijn een aantal dingen die uw team kan doen met Todoist Business:

• Taken toeschrijven en deadlines instellen zodat iedereen weet wie waar verantwoordelijk voor is.
  • Bestanden delen, details bespreken en alle relevantie informatie georganiseerd bij elkaar houden op 1 plek.
  • Krijg een duidelijk overzicht van wat er in elk project gebeurd - wat heeft er plaatsgevonden en wat gaat er in de toekomst gebeuren.

En nog veel meer.

Bent u nieuwsgierig over hoe Todoist Business uw team kan helpen om georganiseerd te blijven en verantwoordelijkheid af te leggen?

Kom meer te weten over Todoist Business, of schrijf u in voor een gratis proefperiode van 30 dagen om het uit te proberen met uw team.

Veel gestelde vragen:

Wat is het verschil tussen Todoist Premium en Todoist Business?

Todoist Business bevat alle onderdelen van Todoist Premium – zoals herinneringen, opmerkingen, bestandsuploads en meer - naast een aantal handige opties voor teamgebruikers en admins:

• Gebruikers toevoegen en beheren, vanaf 1 centrale plek.
  • Betalingen en facturen beheren, vanaf 1 centrale plek.
  • Verwijder gebruikers van gedeelde projecten (bijvoorbeeld als een medewerker het bedrijf verlaat).
  • Projectinstellingen instellen (zodat mensen bijvoorbeeld alleen projecten kunnen delen met anderen die onderdeel zijn van hetzelfde account).
  • Makkelijk projecten delen met anderen binnenin het account met gebruik van namen, in plaats van dat u het emailadres van elke teamgenoot moet intypen (elke gebruiker heeft toegang tot de contactlijst van hun team).

Ik ben al een Premiumgebruiker. Hoe zet ik mijn account om naar Business?

U kunt uw accountstatus altijd veranderen van Premium Business, zonder gegevens te verliezen of te moeten betalen voor het upgraden van accounts. Ga simpelweg naar https://todoist.com/business en start de proefperiode.

Ons systeem zal automatisch controleren of een uitgenodigd account Premium is, en zal de waarde van de overgebleven Premiumtijd overzetten in een accountsaldo voor uw Businessteam. Dit saldo zal vervolgens worden gebruikt om geheel of gedeeltelijk te betalen voor uw Businessrekening.