Opmerkingen & Bestandsuploads

Zakelijk

U hoeft niet langer tijd te besteden aan het zoeken naar de informatie die u nodig hebt om dingen af te krijgen. Met taak - en projectopmerkingen kunt u notities toevoegen, elk bestand uploaden en zelfs details bespreken met uw collega's. Alles blijft netjes georganiseerd binnen uw taken en projecten zodat u direct aan het werk kunt.

Taken en projectopmerkingen zijn onderdeel van Premium voor soloprojecten, maar zijn ook beschikbaar voor gedeelde projecten in Gratis accounts.

Het uploaden van bestanden is onderdeel van Premium. Gebruikers van de gratis versie kunnen toegang krijgen tot bestanden die zijn geupload door collega's in gedeelde projecten, maar kunnen niet hun eigen bestanden uploaden.

Opmerkingen en bestanden aan taken toevoegen

1. Beweeg met de muis over een taak en klik op de spreekballon die aan de rechterkant van de taaknaam verschijnt.comments-web-comment.jpg
  2. Typ een opmerking in het taakveld.
  3. Als u dat wilt, klikt u op het paperclipicoontje om een bestand toe te voegen. Of klik op het microfoonicoontje om een audio-opmerking op te nemen.
  4. Als u in een gedeeld project zit, kunt u wijzigen wie u op de hoogte wilt stellen van uw opmerking. comments-web-notify.jpg
  5. Als u klaar bent, klikt u op Opmerking toevoegen.
  1. Klik op een taaknaam.
  2. In het menu dat onderaan uw scherm verschijnt, klikt u op het icoontje met de spraakballon.comments-android-comment.jpg
  3. Klik op het paperclipicoontje om een bestand te uploaden of een audio-opmerking op te nemen.
  4. Typ een opmerking in het taakveld.
  5. Als u in een gedeeld project zit, kunt u selecteren wie u op de hoogte wilt stellen van uw opmerking via het belicoontje aan de linkerkant.comments-android-notify2.jpg
  6. Als u klaar bent, klikt u op het verzendicoontje.
  1. Klik op een taaknaam.
  2. In de opties die onder het taakveld verschijnen klikt u op het icoontje met de spraakballon.comments-ios-comment.jpg
  3. Typ een opmerking in het taakveld.
  4. Klik op het paperclipicoontje om een bestand te uploaden of een audio-opmerking op te nemen.
  5. Als u in een gedeeld project zit, kunt u selecteren wie u op de hoogte wilt stellen van uw opmerking door op het het belicoontje te klikken aan de rechterkant.comments-ios-notify2.jpg
  6. Als u klaar bent, klikt u op Versturen.
  1. Beweeg met de muis over een taak en klik op de spreekballon aan de rechterkant.comments-windows-comment.jpg
  2. Typ een opmerking in het opmerkingenveld in het paneel aan de rechterkant.
  3. Klik op het paperclipicoontje om een bestand toe te voegen.
  4. Als u in een gedeeld project zit, kunt u wijzigen wie u op de hoogte wilt stellen van uw opmerking. comments-windows-notify.jpg
  5. Als u klaar bent, klikt u op Versturen.

Opmerkingen en bestanden aan projecten toevoegen

Projectopmerkingen zijn gelinkt aan het hele project in plaats van aan een enkele taak. U kunt hier alle belangrijke projectinformatie of bestanden bewaren. Dit is vooral handig om ervoor te zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op blijven wijzen in gedeelde projecten.

1. Welk toestel u ook gebruikt, het icoontje voor projectopmerkingen vindt u in de rechterbovenhoek van elk projectoverzicht.
  2. Om projectopmerkingen te bekijken of bestanden toe te voegen klikt u op het icoontje.
  3. Klik op Opmerking toevoegen (Web, macOS of Windows) of druk op het versturen pijltje (Android or iOS) om een nieuwe opmerking op te slaan.

Verbind uw Dropbox en/of Google Drive accounts om door uw bestanden te zoeken en ze aan opmerkingen toe te voegen, zonder dat u Todoist hoeft te verlaten.

Meer te weten komen over projecten delen en samenwerken met Todoist.