Opmerkingen & Bestandsuploads

Business

Je hoeft niet langer tijd te besteden aan het zoeken naar de informatie die je nodig hebt om dingen af te krijgen. Met taak - en projectopmerkingen kun je notities toevoegen, elk bestand uploaden en zelfs details bespreken met je collega's. Alles blijft netjes georganiseerd binnen je taken en projecten zodat je direct aan het werk kunt.

Taken en projectopmerkingen zijn onderdeel van Premium voor soloprojecten, maar zijn voor Gratis accounts ook beschikbaar in gedeelde projecten.

Het uploaden van bestanden is onderdeel van Premium. Gebruikers van de gratis versie kunnen toegang krijgen tot bestanden die zijn geupload door collega's in gedeelde projecten, maar kunnen niet hun eigen bestanden uploaden.

Opmerkingen en bestanden aan taken toevoegen

1. Beweeg de muis over een taak en klik op de tekstballon die rechts naast de taak verschijnt.comments-web-comment.jpg
  2. Typ een opmerking in het opmerkingsveld.
  3. Als je wilt, kun je op het paperclip-icoon klikken om een bestand toe te voegen of op het microfoon-icoon om een audio-opmerking op te nemen.
  4. In een gedeeld project kun je wijzigen wie je wilt notificeren over je opmerking. comments-web-notify.jpg
  5. Zodra je klaar bent, klik je op Opmerking toevoegen.
  1. Klik op een taaknaam.
  2. In het menu dat onderaan je scherm verschijnt, klik op het spraakballon-icoon.comments-android-comment.jpg
  3. Klik op het paperclip-icoon om een bestand te uploaden of een audio-opmerking op te nemen.
  4. Typ een opmerking in het opmerkingsveld.
  5. In een gedeeld project kun je selecteren wie je wilt notificeren over je opmerking door links op het bel-icoon te klikken.comments-android-notify2.jpg
  6. Zodra je klaar bent, klik je op het verzend-icoon.
  1. Klik op een taaknaam.
  2. Klik op het spraakballon-icoon welke zich tussen de opties die onder het taakveld verschijnen bevind.comments-ios-comment.jpg
  3. Typ een opmerking in het opmerkingsveld.
  4. Klik op het paperclip-icoon om een bestand te uploaden of een audio-opmerking op te nemen.
  5. In een gedeeld project kun je kiezen wie je wilt notificeren over je opmerking door rechts op het bel-icoon te klikken.comments-ios-notify2.jpg
  6. Zodra je klaar bent, klik je op Versturen.
  1. Beweeg de muis over een taak en klik rechts op de tekstballon-icoon.comments-windows-comment.jpg
  2. Typ een opmerking in het opmerkingenveld in het paneel rechts.
  3. Klik op het paperclip-icoon om een bestand toe te voegen.
  4. In een gedeeld project kun je wijzigen wie je wilt notificeren over je opmerking. comments-windows-notify.jpg
  5. Zodra je klaar bent, klik je op Versturen.

Opmerkingen en bestanden aan projecten toevoegen

Projectopmerkingen zijn gelinkt aan het hele project in plaats van aan een enkele taak. Je kunt hier alle belangrijke projectinformatie of bestanden bewaren. Dit is vooral handig om ervoor te zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op blijven wijzen in gedeelde projecten.

1. Welk apparaat je ook gebruikt, het icoon voor projectopmerkingen vindt je in de rechterbovenhoek van elk projectoverzicht.
  2. Om projectopmerkingen te bekijken of bestanden toe te voegen klik je simplweg op het icoon.
  3. Klik op Opmerking toevoegen (Web, macOS of Windows) of druk op het versturen pijltje (Android or iOS) om een nieuwe opmerking op te slaan.

Koppel je Dropbox en/of Google Drive accounts om door je bestanden te zoeken en ze aan opmerkingen toe te voegen, zonder dat je Todoist hoeft te verlaten.

Meer te weten komen over projecten delen en samenwerken met Todoist.