Apps

Business

Houd met Todoist al je taken bij op al je toestellen, waar je ook bent. Alles blijft gesynchroniseerd en is toegankelijk via elk platform, zodat je nooit meer iets vergeet.

Op je mobiele toestel

• Taken en projecten toevoegen, voltooien en bijhouden vanaf je telefoon of tablet.
  • Ontvang push-notificaties voor belangrijke taken (Premium/Business functie).
  • Ontvang push-notificaties over veranderingen in je gedeelde projecten.
  • Waar en wanneer je maar wilt antwoorden op opmerkingen of zelf opmerkingen toevoegen.

iOS

Android

Windows

Op je desktop

• Open Todoist direct vanaf je Dock/Taakbalk.
  • Krijg een duidelijk en uitgebreid overzicht van al je taken en projecten.
  • Houd Todoist open op je desktop gedurende de dag zodat al je taken en projecten makkelijk toegankelijk zijn.

macOS

Windows

In je browser

• Taken toevoegen en beheren vanuit je browservenster.
  • Voeg websites als taken toe zodat je deze later gemakkelijk kunt terugvinden.

Chrome

Firefox

Safari

In je email inbox

• Taken toevoegen en beheren vanuit je email inbox.
  • Vergeet nooit meer een follow up email te versturen door emails als taken toevoegen.

Outlook

Gmail

Op je smartwatch

• Taken toevoegen, voltooien en bijhouden - vanaf je pols.
  • Krijg in een oogopslag toegang tot al je taak - en projectnotificaties.

Apple Watch

Android Wear

Op het web

Je hebt altijd toegang tot Todoist via de web app op todoist.com .