Apps

Zakelijk

Houd met Todoist op al uw toestellen uw taken bij, waar u ook bent. Alles blijft gesynchroniseerd en toegankelijk via elk platform, zodat u nooit meer iets vergeet.

Op uw mobiele toestel

• Taken en projecten toevoegen, voltooien en bijhouden vanaf uw telefoon of tablet.
  • Ontvang pushnotificatie herinneringen voor belangrijke taken (Premium/Business onderdeel).
  • Ontvang pushnotificaties over veranderingen in gedeelde projecten.
  • Van waar u ook bent antwoorden op opmerkingen of zelf opmerkingen toevoegen.

iOS

Android

Windows

Op uw desktop

• Open Todoist direct vanaf uw Dock/Taakbalk.
  • Krijg een duidelijk en uitgebreid overzicht van uw taken en projecten.
  • Houd Todoist open op uw desktop zodat u het gedurende de dag makkelijk kunt raadplegen.

macOS

Windows

In uw browser

• Taken toevoegen en beheren vanuit het scherm van uw browser.
  • Voeg websites als taken toe zodat u ze later makkelijk kunt terugvinden.

Chrome

Firefox

Safari

In uw email inbox

• Taken toevoegen en beheren vanuit uw email inbox.
  • Makkelijk emails en taken toevoegen zodat u de follow up nooit meer vergeet.

Outlook

Gmail

Op uw horloge

• Taken toevoegen, voltooien en bijhouden - vanaf uw pols.
  • Ontvang in een oogopslag taak - en projectnotificaties.

Apple Watch

Android Wear

Op het web

U heeft ook altijd toegang tot uw Todoist via de web app op todoist.com .