Bekijk voltooide taken

Business

Todoist bewaart al je voltooide taken zodat deze op een later moment kunt doorzoeken en kunt terugvinden.

Voltooide taken kunnen op twee plekken worden gevonden:

1. Binnenin projecten. Hier kun je alle taken zien die van de actieve taaklijst zijn verwijderd nadat je ze hebt voltooid. (Beschikbaar voor alle gebruikers)
  2. Via het Todoist Karma scherm. Hier kun je alle voltooide taken van alle projecten tegelijkertijd inzien (inclusief terugkerende taken). (Beschikbaar voor Premium en Business gebruikers)

Om toegang te krijgen tot voltooide taken binnen een project: Klik op het ronde klok-icoon rechts onderaan je takenlijst binnen een project.

Je kunt taken die per ongeluk zijn afgevinkt makkelijk terughalen door de vinkjes simpelweg te verwijderen. Zodra je dit doet worden ze opnieuw toegevoegd aan de actieve taaklijst. Meer informatie over het ongedaan maken van voltooide taken.

Om toegang te krijgen tot voltooide taken in het Karma scherm: Klik op de Todoist Karma score in de rechterbovenhoek. Selecteer vervolgens Bekijk alle voltooide taken binnenin het scherm.

In het voltooide takenoverzicht kun je op meerdere manieren naar taken zoeken, je kunt je taken bekijken per project, datum & tijd en medegebruiker. Je kunt voltooide taken ook uitprinten door op het potlood-icoon in de rechterhoek te klikken.

In de mobiele apps van Todoist kun je de Voltooide taken optie vinden door één van de volgende twee stappen te volgen:

1. Tik op het icoon met de drie stippen wanneer je binnenin een project bent en selecteer vervolgens voltooide taken in het menu.

Je kunt taken die per ongeluk zijn afgevinkt makkelijk terughalen door de vinkjes simpelweg te verwijderen. Zodra je dit doet worden ze opnieuw toegevoegd aan de actieve taaklijst. Meer informatie over het ongedaan maken van voltooide taken.

2. Tik op je avatar bovenaan in het menu aan de linkerkant en vervolgens op voltooide taken je Todoist Karma profiel.

In onze Windows 10 app vindt je de Voltooide taken optie door één van de volgende twee stappen te volgen:

1. Klik op het icoon met de drie stippen in de rechterbovenhoekals je binnenin een project bent en selecteer vervolgens voltooide taken in het menu.

Je kunt taken die per ongeluk zijn afgevinkt makkelijk terughalen door de vinkjes simpelweg te verwijderen. Zodra je dit doet worden ze opnieuw toegevoegd aan de actieve taaklijst. Meer informatie over het ongedaan maken van voltooide taken.

2. Klik op je avatar bovenaan links en selecteer vervolgens Je Productiviteit , waarna je op voltooide taken klikt in je Todoist Karma profiel.