Prioriteiten

Zakelijk

Niet alle taken zijn gelijk. Gebruik prioriteitsniveaus om er zeker van te zijn dat de belangrijkste dingen op uw lijst opvallen.

U kunt uw taken een van de vier prioriteitsniveaus geven - 1 is het belangrijkst (in het rood aangegeven) en 4 is al het andere (zonder kleur).

Uw taken met de hoogste prioriteit zullen bovenin elke dagelijkse to-do lijst verschijnen in uw Vandaag en Komende 7 Dagen overzicht (taken met zowel een deadline als tijd zullen als eerste verschijnen) zodat u precies weet waar u het eerst aan moet werken. U kunt ook alle projectlijsten sorteren op prioriteit.

Prioriteitsniveau toevoegen of wijzigen

Als u een taak toevoegt op welk platform dan ook – web, desktop, of mobiel – klikt u op het vlagicoontje en selecteert u het gewenste prioriteitsniveau. U kunt het prioriteitsniveau altijd wijzigen door het vlagicoontje weer te selecteren tijdens het bewerken van een taak.

Snel Shortcut Toevoegen

Om nog sneller een taakprioriteit toe te voegen, kunt u p1, p2, of p3 in het taakveld typyen. Todoist zal het juist prioriteitsniveau automatisch herkennen en toekennen als u de taak aanmaakt.

Projecten sorteren naar gelang prioriteit

1. Open het project dat u wilt selecteren.
  2. In de rechterbovenhoek klikt u op het wrench.png icoontje.
  3. Selecteer Sorteren op prioriteit.

1. Open het project dat u wilt selecteren.
  2. In de rechterbovenhoek klikt u op het regendruppel icoontje.
  3. Selecteer Sorteren op prioriteit.

Sorry, we werken momenteel nog steeds aan het toevoegen van sorteren op prioriteit voor iOS.

1. Open het project dat u wilt sorteren.
  2. In de rechterbovenhoek klikt u op het three_dots.png icoontje.
  3. Klik op Sorteren.
  4. Klik op Op prioriteit.

U kunt ook de shortcut gebruiken p om snel te sorteren.