Slimme data herkenning aanzetten/uitschakelen

Zakelijk

Het slimme Snel Toevoegen van Todoist zal de deadlines automatisch herkennen, highlighten en toevoegen als u ze in een taaknaam typt.

Het is de snelste manier om deadlines en terugkerende deadlines aan uw taken toe te voegen, maar soms is een datum onderdeel van een taaknaam. Als u bijvoorbeeld "Maandelijks rapport aanmaken" intypt, zal "maandelijks" automatisch worden gezien als een terugkerende deadline. Dat is niet de bedoeling.

U kunt slimme datumherkenning per taak uitzetten door delete of backspace in te drukken op een desktop, of door het gehighlighte woord aan te raken op een mobiel toestel om de herkenning weg te halen. Het gehighlighte woord of de gehighlighte zin zal nu onderdeel worden van de taaknaam.

Als u liever Todoist wilt gebruiken zonder slimme datumherkenningkunt u het onderdeel ook helemaal uitzetten. Dat gaat als volgt:

1. Bovenaan rechts van uw Todoist, klikt u op het icoontje.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Open de Algemeen tab.
  4. In het keuzemenu kiest u voor Ja, ik wil slimme datumherkenning gebruiken of Nee, bedankt

1. Klik links bovenin uw Todoist op het icoontje
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Open de Intelligente input tab.
  4. Schakel de Slimme datumherkenning optie naar AAN of UIT.

1. Bovenaan links klikt u op het menu-icoontje.
  2. Bovenaan links klikt u op Instellingen > Algemeen.
  3. Vink het vierkantje naast Slimme datumherkenningwel of niet aan.

1. Bovenaan links van uw Todoist, klikt u op het icoontje.
  2. Selecteer Algemeen in Instellingen.
  3. Verander de Slimme datumherkenning optie naar AAN of UIT.