Slimme data herkenning inschakelen/uitschakelen

Business

De Snel Toevoegen functie van Todoist zal de deadlines automatisch herkennen, highlighten en toevoegen terwijl je intypt in het taaknaam-veld.

Het is de snelste manier om deadlines en terugkerende deadlines aan je taken toe te voegen. Soms is een datum echter onderdeel van een taaknaam. Wanneer je bijvoorbeeld "Maandelijks rapport aanmaken" intypt, zal "maandelijks" automatisch worden gezien als een terugkerende deadline. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Het is mogelijk om de slimme datum herkenning per taak uit te zetten door delete of backspace in te drukken op een desktop, of door het gehighlighte woord aan te raken op een mobiel toestel om de herkenning weg te halen. Het gehighlighte woord of de gehighlighte zin zal nu onderdeel worden van de taaknaam.

Als je Todoist liever gebruikt zonder slimme datum herkenning kunt je deze functie ook in zijn geheel uitzetten. Dat kan als volgt:

1. Rechts bovenin in Todoist, klik je op het tandwiel-icoon.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Open de Algemeen tab.
  4. Selecteer Ja, ik wil slimme datum herkenning gebruiken of Nee, bedanktin het drop-down menu.

1. Links bovenin in Todoist, klik je op het tandwiel-icoon
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Open de Intelligente input tab.
  4. Schakel de Slimme datumherkenning optie AAN of UIT.

1. Links bovenin in Todoist, klik je op het menu-icoon.
  2. Onderaan links, klik je op Instellingen > Algemeen.
  3. Vink het vierkantje naast Slimme datumherkenningwel of niet aan.

1. Links bovenin in Todoist, klik je op het tandwiel-icoon.
  2. Selecteer Algemeen in Instellingen.
  3. Schakel de Slimme datumherkenning optie AAN of UIT.