Een Todoist widget toevoegen aan het Android startscherm

Business

Todoist gebruiken wordt nog handiger op je startscherm met behulp van 2 verschillende widgets:

Taakwidget toevoegen – voegt een shortcut toe naar een taak aanmaken

Taakoverzicht widget – voegt een taakoverzicht naar keuze toe (werkt als een soort mini-Todoist op je startscherm)

Zo kun je je widgets vinden:

Nexus 5 en toestellen die Google Now gebruiken

1. Tik op een leeg gedeelte van je startscherm en houd vast.
  2. Tik op Widgets onderaan het scherm.
  3. Scroll totdat je de Todoist widgets ziet.
  4. Tik op de widget en houd deze vast, sleep de widget vervolgens naar het startscherm.

Nexus toestellen met Android 4.2 tot 4.4

1. Ga naar het Startscherm.
  2. Klik op het Apps icoon.
  3. Tik op de Widgets tab links bovenin.
  4. Swipe indien nodig naar links om de Todoist widget te vinden.
  5. Tik op de widget and sleep deze naar het startscherm.