Neem deel aan het beta-testprogramma

Business

Test je graag nieuwe functies? Wil je ons feedback geven en helpen om Todoist te verbeteren? Word dan lid van onze beta-testgemeenschap!

Beta apps kunnen minder stabiel zijn dan de versies die al officieel voor het publiek zijn vrijgegeven. Dat betekent dat de app kan crashen of dat sommige functies niet naar behoren functioneren.

Zo kun je meedoen:

1. Ga naar je Todoist Instellingen.
  2. Klik opAlgemeen in het menu links.
  3. Scroll naar beneden en zet  Beta toegang aan door middel van de schakelaar.

Om mee te doen aan ons Windows 10 beta-testprogramma kun je de Todoist Preview voor Windows 10 app hier downloaden.

Om mee te doen aan ons Android beta-testprogramma dien je de volgende stappen te ondernemen:

1. Ga naar deze link.
  2. Klik op Word een tester.

Als je de Todoist app al geinstalleerd hebt op je Android toestel, ontvangt je binnenkort een update voor de betaversie. Als je de Todoist app nog niet geinstalleerd hebt, download deze dan eerst in de Google Play Store. Je zal vervolgens een update ontvangen met de betaversie. (Het kan een paar uur duren voordat de update beschikbaar wordt.)

Je kunt het beta testprogramma altijd verlaten en teruggaan naar de openbare versie door de testversie te verwijderen en de app opnieuw te installeren in de Google Play Store. Nadat je het testprogramma hebt verlaten kan het een paar uur duren voordat je de openbare versie van de app weer kunt installeren.

Vul het volgende formulier inom lid te worden van ons iOS beta testprogramma. Zodra een beta-testplek vrij is, zal ons team je toevoegen.

Als je ons Todoist voor iOS beta testprogramma wilt verlaten, kun je dit als volgt doen:

1. Open de TestFlight app.
  2. Selecteer Todoist.
  3. Selecteer onderaan Stop met testen.

Zodra je de betaversie van Todoist begint te gebruiken, vergeet dan niet contact met ons op te nemen via support@todoist.com om feedback, bug rapporten en suggesties te delen. We waarderen je hulp!