Hoe kan Todoist met Slack gebruiken?

Business

Wat is Slack?

Slack is een cloud-gebaseerde samenwerkingstool voor teams. Het biedt chatrooms (channels) georganiseerd per onderwerp, privégroepen en directe berichten. Alle inhoud binnen Slack is doorzoekbaar, inclusief conversaties, links, bestanden en personen.

Hoe werkt de Todoist/Slack-integratie?

Met deze integratie kun je een nieuwe Todoist taak vanuit een Slack-kanaal of een direct bericht aanmaken.

Hoe verbind je Todoist met Slack?

1. Bezoek https://todoist.com/slack/begin of klik op de Slack button:
    Add to Slack
  2. Klik op de naam van je team.
  3. Klik op de Authorize button en log in op je Todoist account (indien je dat nog niet gedaan hebt).

Hoe werkt de Todoist/Slack integratie?

Om deze integratie te gebruiken, typ je een nieuwe Todoist taak in Slack met de opdracht "/todoist". Bijvoorbeeld, "/todoist Vergadering met Patrick p1 @belangrijk #vergaderingen +Brenda" maakt automatisch een prioriteit 1 taak aan genaamd "Vergadering met Patrick" met de deadline voor morgen met een label genaamd belangrijk in je Vergaderingen-project, toegewezen aan de gebruiker Brenda. Houd er rekening mee dat het Vergaderingen-project een project moet zijn dat al met Brenda gedeeld wordt om de toewijzing toe te passen, anders blijft de tekst "+Brenda" onderdeel van de taaknaam.