Taak via spraakopdracht toevoegen op Apple Watch

Business

Taken snel uit uw hoofd krijgen en op uw to-do lijst zetten door ze te dicteren op uw Apple Watch.

1. Open de Todoist app door op het Todoist logo te klikken op het scherm van uw Apple Watch.
  2. Druk stevig op een plek binnenin de app (waar maakt niet uit) en u ziet de volgende optie: Taak Toevoegen.
  3. Zo gauw u de geluidsgolven ziet die uw stem kunnen herkennen, omschrijft u de taak en klikt u op Gereed.
  4. Op het volgende scherm kunt u het project van de taak selecteren.
  5. Als u klaar bent, klikt u op Opslaan.