Voeg een taak toe via spraakcommando op Apple Watch

Business

Zet taken die plotseling bij je opkomen meteen in je to-do lijst door ze te dicteren op je Apple Watch.

1. Open de Todoist app door op het Todoist logo te klikken op het scherm van je Apple Watch.
  2. Druk stevig op een willekeurige plek binnenin de app. Vervolgens verschijnt de volgende optie: Taak Toevoegen.
  3. Zodra je de geluidsgolven ziet kun je beginnen met het uitspreken van je taak en klik je op Gereed.
  4. Op het volgende scherm kun je het project waartoe de taak behoort selecteren.
  5. Zodra je klaar bent, klik je op Opslaan.