De kleur van een project wijzigen

Business

Breng wat kleur aan in uw dag, en organiseer uw Todoist met op kleur gecodeerde projecten:

1. Beweeg met de muis over het project dat u wilt aanpassen, en klik op het icoontje met de drie stipjes dat rechts van de naam verschijnt.
  2. Selecteer Project bewerken van het keuzemenu.
  3. Klik op de gekleurde stip naast de projectnaam met de kleur van uw keuze.
  4. Klik op Opslaan.

1. Bovenaan links van uw Todoist klikt u op het menu-icoontje.
  2. Onderaan uw projectlijst klikt u op Projecten beheren.
  3. Klik op het project waarvan u de kleur wilt veranderen.
  4. Klik op de gekleurde stip/naam en selecteer de kleur van uw keuze.
  5. Klik op het verstuuricoontje bovenaan rechts.

1. Schuif de naam van het project waarvan u de kleur wilt veranderen van rechts naar links.
  2. Klik op het potlood icoontje.
  3. Klik op de gekleurde stip/naam en selecteer de kleur van uw keuze.

1. Klik op het project waarvan u de kleur wilt veranderen.
  2. Klik op het icoontje met de drie stipjes bovenaan rechts.
  3. Selecteer Project bewerken van het keuzemenu.
  4. Klik op het gekleurde vierkantje dat u wilt selecteren.
  5. Klik op Opslaan.