Hoe kan ik Todoist met Thingthing gebruiken?

Business

Wat is Thingthing?

Thingthing is een mobiele toetsenbord-app waarmee je jou digitale dingen (foto's, documenten, agenda-evenementen, taken, enz.) kunt openen en delen tijdens messaging of bij het opstellen van een e-mail.

Wat doet de Tdoist met Thingthing integratie precies?

Met deze integratie kun je Todoist taken rechtstreeks openen, opslaan, markeren als voltooid en delen in elke mobiele app waar een mobiel toetsenbord gebruikt kan worden (bijvoorbeeld IM's, e-mailclients).

Hoe verbind ik Todoist met Thingthing?

1. Installeer de Thingthing Keyboard app op je iOS toestel.
  2. Open de Thingthing app.
  3. Onder het 'Your connections' scherm, tik op de Connect button naast Todoist.
  4. Verifieer met de inloggegevens van je Todoist-account.

Hoe werkt Todoist met Thingthing?

Om deze integratie te gebruiken, tik op het Todoist-icoon in Thingthing keyboard. Je hebt meerdere opties:

Maak een taak aan: tik op de rode knop linksonder.

Sla een taak op vanuit een bericht:Selecteer & kopieer tekst uit een bericht of e-mail terwijl Thingthing actief is. Thingthing zal vragen "Save inside:", tik simpelweg op het Todoist-icoon om een taak aan te maken. Je kunt deze ook gelijk gemakkelijk bewerken.

Een taak voltooien: Selecteer een taak en tik op het vinkje rechtsonderin.

Een taak delen: Selecteer een taak die je wilt delen en tik op het Deel-icoon rechtsonder. Je taken zullen in het tekstveld van je app verschijnen, tik vervolgens op het verzend-icoon.