Een opmerking of bestand aan een project toevoegen

Business

Projectopmerkingen zijn gelinkt aan het hele project in plaats van aan een enkele taak. U kunt hier alle belangrijke projectinformatie of bestanden bewaren. Dit is vooral handig om ervoor te zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op blijven wijzen in gedeelde projecten.

1. Open een project van het menu aan de linkerkant.
  2. Bovenaan rechts in het project klikt u op het icoontje met de spraakballon.comments-web-project-comment.jpg
  3. Typ een opmerking in het taakveld.
  4. Als u dat wilt, klikt u op het paperclipicoontje om een bestand toe te voegen. Of klik op het microfoonicoontje om een audio-opmerking op te nemen.
  5. Als u in een gedeeld project zit, kunt u wijzigen wie u op de hoogte wilt stellen van uw opmerking. comments-web-notify.jpg
  6. Als u klaar bent, klikt u op Opmerking toevoegen.
  1. Open een project van het menu aan de linkerkant.
  2. Bovenaan rechts in het project klikt u op het icoontje met de spraakballon.comments-windows-project-comment.jpg
  3. Typ een opmerking in het taakveld.
  4. Klik op het paperclipicoontje om een bestand toe te voegen.
  5. Als u in een gedeeld project zit, kunt u wijzigen wie u op de hoogte wilt stellen van uw opmerking. comments-windows-notify.jpg
  6. Als u klaar bent, klikt u op het verzendicoontje.
  1. Klik op het menu-icoontje in de linkerbovenhoek van uw Todoist.
  2. In het menu dat verschijnt, klikt u op een project om het te openen.
  3. Bovenaan rechts in het project klikt u op het icoontje met de spraakballon.comments-android-project-comment.jpg
  4. Typ een opmerking in het taakveld.
  5. U kunt ook op het paperclipicoontje klikken om een bestand te uploaden, of om een audio-opmerking op te nemen.
  6. Als u in een gedeeld project zit, kunt u selecteren wie u op de hoogte wilt stellen van uw opmerking via het belicoontje aan de linkerkant.comments-android-notify2.jpg
  7. Als u klaar bent, klikt u op het verzendicoontje.
  1. Klik op een projectnaam om deze te openen.
  2. Bovenaan rechts in het project klikt u op het icoontje met de spraakballon.comments-ios-project-comment.jpg
  3. Typ een opmerking in het taakveld.
  4. U kunt ook op het paperclipicoontje klikken om een bestand te uploaden, of om een audio-opmerking op te nemen.
  5. Als u in een gedeeld project zit, kunt u selecteren wie u op de hoogte wilt stellen van uw opmerking door op het het belicoontje te klikken aan de rechterkant.comments-ios-notify2.jpg
  6. Als u klaar bent, klikt u op Verzenden.