Een opmerking of bestand aan een project toevoegen

Business

Projectopmerkingen zijn gelinkt aan een geheel project in plaats van aan een enkele taak. Dit is de perfecte plek om relevante projectinformatie of bestanden bewaren. Projectopmerkingen zijn vooral handig in gedeelde projecten om ervoor te zorgen dat iedereen op één lijn zit.

1. Open een project uit het menu aan de linkerkant.
  2. Klik op het tekstballon-icoon in de rechterbovenhoek van het project.comments-web-project-comment.jpg
  3. Typ een opmerking in het opmerkingveld.
  4. Klik op het paperclip-icoon om een bestand toe te voegen of op het microfoon-icoon om een audio-opmerking op te nemen.
  5. In een gedeeld project heb je de optie om te kiezen wie er op de hoogte wordt gesteld van je opmerking. comments-web-notify.jpg
  6. Klik wanneer je klaar bent op Opmerking toevoegen.
  1. Open een project uit het menu aan de linkerkant.
  2. Tik op het tekstballon-icoon in de rechterbovenhoek van het project.comments-windows-project-comment.jpg
  3. Typ een opmerking in het opmerkingveld.
  4. Klik op het paperclip-icoon om een bestand toe te voegen.
  5. In een gedeeld projectheb je de optie om te kiezen wie er op de hoogte wordt gesteld van je opmerking. comments-windows-notify.jpg
  6. Als je klaar bent, klik je op het verzend-icoon.
  1. Klik op het menu-icoon in de linkerbovenhoek van Todoist.
  2. In het menu dat vervolgens verschijnt, klik je op het project dat je wilt openen.
  3. Tik op het tekstballon-icoon in de rechterbovenhoek van het project.comments-android-project-comment.jpg
  4. Typ een opmerking in het opmerkingveld.
  5. Tik op het paperclip-icoon om een bestand toe te voegen of op het microfoon-icoon om een audio-opmerking op te nemen.
  6. In een gedeeld projectkun je selecteren wie je op de hoogte wilt stellen van je opmerking door te tikken op het bel-icoon aan de linkerkant.comments-android-notify2.jpg
  7. Klik op het verzend-icoon wanneer je klaar bent.
  1. Klik op een projectnaam om deze te openen.
  2. Tik op het tekstballon-icoon in de rechterbovenhoek van het project.comments-ios-project-comment.jpg
  3. Typ een opmerking in het opmerkingveld.
  4. Tik op het paperclip-icoon om een bestand toe te voegen of op het microfoon-icoon om een audio-opmerking op te nemen.
  5. In een gedeeld projectkun je selecteren wie je op de hoogte wilt stellen van je opmerking door te tikken op het bel-icoon aan de rechterkant. comments-ios-notify2.jpg
  6. Tik op Verzendenwanneer je klaar bent.