Todoist + Je Agenda

Business

feedMet Todoist agenda feeds kun je al je ingeplande taken zien binnen je favoriete agenda app – Google Agenda, iCalendar, Outlook-agenda en alle andere agenda's waarmee je je kunt abonneren op een url-feed.

Als je Google Agenda gebruikt hebben wij een aparte, real-time 2-way integratie voor je. In tegenstelling tot de agenda feeds worden wijzigingen die in Google Agenda aanbrengt, automatisch terug naar Todoist gesynchroniseerd.Meer te weten komen.

Taken die alleen een deadline hebben zullen weergegeven worden als evenementen van een hele dag, terwijl taken met een deadline en tijd in je kalender weergegeven worden als blokken van 1 uur. (Op dit moment is het nog niet mogelijk om de taakduur te veranderen.)

Er zijn twee manieren om je Todoist met je agenda te koppelen:

De account agenda feed synchroniseert alle taken met een deadline en/of tijd, in alle projecten. Er zal een nieuwe “Todoist” agenda aangemaakt worden in de agenda app naar keuze.

Met de project agenda feed kun je een enkel project kiezen om met je agenda te synchroniseren. Er zal een nieuwe agenda aangemaakt worden voor elk nieuw project dat je koppelt. Je kunt zelfs project agenda feeds delen met collega's, familie of vrienden.

Op dit moment worden agenda feeds maar 1 kant op gesynchronsieerd. Alle wijzigingen die je in Todoist maakt zullen in je agenda verschijnen, maar wijzigingen die je in je agendar maakt zullen niet terug gesynchroniseerd worden naar Todoist.

Hoe koppel je je agenda met Todoist

Account agenda feed

1. Klik op het tandwiel-icoon rechtsboven in je Todoist.
  2. Selecteer Todoist Instellingen.
  3. Ganaar de Integraties tab en klik op Apple Calendar of Outlook. Volg de instructies om je te abonneren.
  4. Om je te abonneren via Google Agenda klik je op Kopieren naar klembord naast de agenda feed url.
  5. Open Google Agenda.
  6. Klik, in het linkerpaneel, op het plus-teken (+) rechtsboven Mijn agenda's
  7. Selecteer Via URL en volg de instructies om de nieuwe kalender toe te voegen.
  1. Klik linksboven op het tandwiel-icoon.
  2. Selecteer Account in het menu aan de rechterkant.
  3. Klik op het kopieer-icoont naast de agenda feed om de URL naar het klembord te kopieren.
  4. Verzend de URL naar de agenda app waarmee je wilt koppelen.
  1. Ga naar https://todoist.com en login op je Todoist.
  2. Klik rechtsboven op het tandwiel-icoon.
  3. Klik op Todoist Instellingen
  4. Ga naar de Integraties tab.
  5. Selecteer en kopieer de agenda feed url.
  6. Open de Instellingen app op je Apple toestel.
  7. Scroll down en klik op Account & Wachtwoorden > Add Account > Andere > Voeg agenda toe
  8. Plak hier de eerder gekopieerde URL.
  9. Tik rechtsboven op Volgende.
  10. Als je wilt kun je de agenda een nieuwe naam geven. Tik vervolgens op Gereed.

Als je de iOS Calendar app opent en op Agenda's tikt, zou je nu de nieuwe toegevoegde iCal feed moeten zien onder deGeabonneerd sectie.

Het is nog niet mogelijk om een agenda feed te linken aan je Android toestel. Je kunt nog steeds de instructies volgen om verbinding te leggen met een Todoist agenda vanuit de web app. Je nieuwe Todoist agenda zal ook met je mobiele agenda app synchroniseren.

Project agenda feed

1. Open het project dat je wilt bekijken in je agenda.
  2. Klik rechstboven op het wrench.png projectacties-icoon.
  3. Selecteer Project agenda feed.
  4. Klik op Apple Agenda of Outlook en volg de instructies om je te abonneren.
  5. Om je te abonneren via Google Agenda klik je op Kopieren naar klembord naast de agenda feed url.
  6. Open Google Agenda.
  7. Klik, in het linkerpaneel, op het plus-teken (+) rechtsboven Mijn agenda's
  8. Selecteer ieuw internet abonnement/Van Internet en volg de instructies om de nieuwe agenda toe te voegen.

Op dit moment kun je je zich abonneren op een project agenda feed in de web, Mac of Windows (legacy) apps. Onze excuses hiervoor!