Todoist + Uw Kalender

Business

Met Todoist calendar feeds kunt u al uw ingeplande taken zien binnenin uw favoriete kalenderapp – Google Calendar, iCalendar, Outlook Calendar en alle andere kalenders die u met een url feed kunt synchroniseren.

Als u Google Calender gebruikt hebben wij een aparte, real-time 2-zijdige integratie voor u. Anders dan bij de calendar feeds worden de wijzigingen die u in Google Calendar maakt, automatisch in Todoist gesynchroniseerd.Meer te weten komen.

Taken die alleen een deadline hebben zullen worden getoond als evenementen van een hele dag, terwijl taken met een deadline en tijd in uw kalender zullen worden getoond als blokken van 1 uur. (Op dit moment is het nog niet mogelijk om de taakduur te veranderen.)

Dit zijn twee manieren om uw Todoist met uw kalender te linken:

De account calendar feed synchroniseert alle taken met een deadline en/of tijd, in alle projecten. Er zal een nieuwe “Todoist” kalender worden aangemaakt in de kalender app van uw keuze.

Met de project calendar feed kunt u een enkel project kiezen om met uw kalender te synchroniseren. Er zal een nieuwe kalender worden aangemaakt voor elk nieuw project dat u linkt. U kunt zelfs project calender feeds delen met collega's, familie of vrienden.

Op dit moment worden calender feeds maar 1 kant op gesynchronsieerd. Alle wijzigingen die u in Todoist maakt zullen in uw kalender verschijnen, maar wijzigingen die u in uw kalender maakt zullen niet worden terug gesynchroniseerd naar Todoist.

Hoe verbindt u uw kalender met Todoist

Account kalender feed

1. Klik op het icoontje bovenaan rechts in uw Todoist.
  2. Selecteer Todoist Instellingen.
  3. Ganaar de Integraties tab en klik op Apple Calendar of Outlook. Volg daarna de instructies om u in te schrijven.
  4. Om u in te schrijven via Google Calendar klikt u op Kopieren naar klembord naast de calendar feed url.
  5. Open Google Calendar.
  6. In het linkerpaneel klikt u op de pijl aan de rechterkant van Andere kalenders.
  7. Selecteer Toevoegen met url en volg de instructies om de nieuwe kalender toe te voegen.
  1. Klik op het icoontje bovenaan links.
  2. Selecteer Account in het menu aan de rechterkant.
  3. Klik op het kopieericoontje naast de calender feed om de URL naar het klembord te kopieren.
  4. Verstuur de URL naar de calender app waarmee u wilt verbinden.
  1. Ga naar https://todoist.com en login op uw Todoist.
  2. Klik op het icoontje in de rechterbovenhoek.
  3. Klik op Todoist Instellingen
  4. Ga naar de Integraties tab.
  5. Selecteer en kopieer de calendar feed url.
  6. Open de Instellingen app op uw Apple toestel.
  7. Scroll down en klik op Account & Wachtwoorden > Add Account > Andere > Voeg kalender toe
  8. Plak hier nu de URL die u eerder kopieerde.
  9. Klik op Volgende in de rechterbovenhoek.
  10. Als u wilt kunt u de kalender een nieuwe naam geven. Klik hierna op Gereed.

Als u de iOS Calendar app opent en op uw beschikbare kalenders klikt, zou u nu de nieuwe toegevoegde iCal feed moeten zien onder deIngeschreven sectie.

Het is nog niet mogelijk om een calender feed te linken aan uw Android toestel. U kunt nog steeds de instructies volgen om verbinding te leggen met een Todoist kalender vanuit de web app. Uw nieuwe Todoist kalender zal ook met uw mobiele kalender app synchroniseren.

Project calendar feed

1. Open het project dat u wilt bekijken in uw kalender.
  2. Klik op het wrench.png projectacties-icoontje bovenin rechts.
  3. Selecteer Project calendar feed.
  4. Klik op Apple Calendar of Outlook en volg de instructies om u hiervoor in te schrijven.
  5. Om u in te schrijven via Google Calendar klikt u op Kopieren naar klembord naast de calendar feed url.
  6. Open Google Calendar.
  7. In het linkerpaneel klikt u op de pijl aan de rechterkant van Andere kalenders.
  8. Selecteer Toevoegen met url en volg de instructies om de nieuwe kalender toe te voegen.

Op dit moment kunt u zich alleen inschrijven voor een project calender feed in de web, Mac of Windows (legacy) apps. Onze excuses hiervoor!