Project-templates importeren/exporteren

Zakelijk

Checklists staan erom bekend dat ze vele mensen helpen om geen taken te missen, zodat het u de ellende bespaart die dit kan opleveren. Zorg ervoor dat u en/of uw team nooit meer een belangrijke stap missen door uw eigen project-templates aan te maken.

U kunt project-templates aanmaken en opnieuw gebruiken als .csv bestanden, of als weblinks die u makkelijk met iedereen kunt delen. Zo werkt het:

Het is makkelijk om taken te dupliceren binnen een project.

U kunt allen project-templates creëren vanuit de web - of desktopapps. Deze mogelijkheid is niet beschikbaar op mobiel.

Project-templates aanmaken

1. Open het project dat u wilt dupliceren.
  2. In de rechterbovenhoek klikt u op het wrench.png projectacties-icoontje.
  3. Selecteer “Als een template exporteren”.
  4. Kies of u het template als een .csv bestand wilt opslaan of als een deelbare weblink.
  1. Open het project dat u wilt dupliceren.
  2. In de rechterbovenhoek klikt u op hetwrench.png projectacties-icoontje.
  3. Selecteer Exporteren naar template.
  4. Kies of u het template als een .csv bestand wilt opslaan of als een deelbare weblink.

Uw project-template zal een exacte kopie zijn van het originele project inclusief alle deadlines, opmerkingen en bestanden.

U heeft de optie om “Relatieve data” in uw template te gebruiken. Dat betekent dat data zoals “morgen” of “over 5 dagen” zullen worden gebaseerd op de datum waarop u het template in een nieuw project importeert. Als u bijvoorbeeld een nieuw project aanmaakt en het template op 5 mei importeert, zal elke taak met een deadline van "morgen" op 6 mei worden gezet.

Project-templates importeren via een deelbare weblink

1. Klik op de weblink voor het project-template dat u opnieuw wilt creëren (zie stap 4 hierboven).
  2. Klik op Importeren.

Een nieuw project zal onderaan uw projectlijst verschijnen met alle taken van het originele project - inclusief alle deadlines, opmerkingen en bestanden.

U kunt er ook voor kiezen om het template in een bestaand project te importeren vanuit het drop-downmenu op de importeerpagina.

Importeren van project-templates van een .csv bestand

1. Een nieuw project aanmaken - of een bestaand project openen - om uw template naartoe te importeren.
  2. Klik op hetwrench.png projectacties-icoontje in de rechterbovenhoek.
  3. Selecteer Importeren van template.
  4. Selecteer het .csv bestandtemplate op uw computer (zie stap 4 hierboven).

1. Een nieuw project aanmaken - of een bestaand project openen - om uw template naartoe te importeren.
  2. In de rechterbovenhoek klikt u op hetwrench.png projectacties-icoontje.
  3. Selecteer Importeren van template.
  4. Selecteer het .csv bestandtemplate op uw computer (zie stap 4 hierboven).

Het project zal worden gevuld met alle originele projecttaken - inclusief alle deadlines, opmerkingen en bestanden.

U kunt het projecttemplate nog sneller opnieuw creëren door het .csvbestand direct in een bestaand project te klikken en slepen.