"Ongeldige of ontbrekende CSSRF token" error

Business

Je hoeft je geen zorgen te maken wanneer je dit bericht ziet tijdens het inloggen op je Todoist account, er zijn een aantal manieren om dit probleem om te lossen. De stappen die je moet volgen zijn afhankelijk van de browser die je gebruikt.

Het "Ongeldige of ontbrekende CSRF token" bericht betekent dat de browser geen veilige cookie kon aanmaken of geen toegang kreeg tot de cookie om je login te autoriseren. Dit kan komen door adblockers of blockers die scripts blokkeren, maar ook door de browser zelf als deze het aanmaken van cookies niet toestaat.

Om dit probleem op te lossen volg je de volgende stappen.

Chrome

1. Open Chrome Instellingen.
  2. Scroll naar beneden en klik op Geavanceerd.
  3. In de Privacy en veiligheidsectie klik je op de Content Instellingen knop
  4. Klik op Cookies.
  5. Naast Toestaanklik je op Toevoegen.
    1. Typ [*.]todoist.com in en klik op "Toevoegen".
    2. Typ vervolgens [*.]cloudfront.net en klik op "Toevoegen".
  6. Onder Alle cookies en sitegegevens zoek je naar Todoist en verwijder je vervolgens alle gegevens die gerelateerd zijn aan Todoist.
  7. Laad Chrome en log opnieuw in bij Todoist.

Firefox

1. Ga naar het Voorkeuren -> Privacy & Beveiliging menu in Firefox.
  2. In de Geschiedenis onderdeel selecteer je "Gebruik aangepaste instellingen voor geschiedenis" uit het keuzemenu.
  3. Klik op Uitzonderingen en whitelist https://todoist.com en https://cloudfront.net.
  4. Scrol naar beneden naar Site gegevensen klik vervolgens op Instellingen .
  5. Zoek naar "todoist" en verwijder alle gegevens die je hier ziet.
  6. Laad Firefox en log opnieuw in bij Todoist.

Wanneer dit niet helpt, ga dan naar het menu genoemd in punt 2 en zorg ervoor dat je cookies van derde partijen toestaat.

Safari

1. Open de Safari Voorkeuren in het keuzemenu in de navigatiebalk of door Cmd + , (⌘,) in te typen.
  2. Klik op de Privacy tab en zorg ervoor dat "Cookies en websitegegevens" ingesteld is op "Altijd toestaan" of "Toestaan voor websites die ik bezoek".
  3. Klik op de Beheer Website gegevens knop om alle lokaal opgeslagen websitegegevens te bekijken.
  4. Zoek op “Todoist” en verwijder vervolgens alle gegevens die gerelateerd zijn aan Todoist.
  5. Laad Safari en log opnieuw in bij Todoist.