"Ongeldige of ontbrekende CSSRF token" error

Business

Je hoeft je geen zorgen te maken wanneer je dit bericht ziet tijdens het inloggen op je Todoist account, er zijn een aantal manieren om dit probleem om te lossen. De stappen die je moet volgen zijn afhankelijk van de browser die je gebruikt.

Het "Ongeldige of ontbrekende CSRF token" bericht betekent dat de browser geen veilige cookie kon aanmaken of geen toegang kreeg tot de cookie om je login te autoriseren. Dit kan komen door adblockers of blockers die scripts blokkeren, maar ook door de browser zelf als deze het aanmaken van cookies niet toestaat.

Om dit probleem op te lossen volg je de volgende stappen.

Chrome

1. Open Chrome Instellingen.
  2. Scroll naar beneden en klik op Geavanceerd.
  3. In de Privacy en veiligheidsectie klik je op de Content Instellingen knop
  4. Klik op Cookies.
  5. Naast Toestaanklik je op Toevoegen.
    1. Typ [*.]todoist.com in en klik op Toevoegen.
    2. Typ vervolgens [*.]cloudfront.net en klik op Toevoegen.
  6. Onder Alle cookies en sitegegevens zoek je naar Todoist en verwijder je vervolgens alle gegevens die gerelateerd zijn aan Todoist.
  7. Laad Chrome en log opnieuw in bij Todoist.

Firefox

1. Open het Firefox Options-menu.
  2. Aan de linkerkant, selecteer Privacy & Security.
  3. Onder Cookies and Site Data klik op de Exceptions-button.
    1. Typ https://todoist.com en klik op Allow.
    2. Typ vervolgens https://cloudfront.net en klik op Allow.
  4. Klik opSave Changes.
  5. Klik vervolgens op de Manage Data...-button.
  6. Zoek naar "todoist" en selecteer Remove all shown.
  7. Klik op Save Changes en bevestig dit in het pop-up venster door op Remove te klikken.
  8. Laad Firefox en log opnieuw in bij Todoist.

Als het hierna nog niet werkt, ga dan naar Cookies and Site Data, en zet "Accept third-party cookies and site data" op "From Visited" of op "Always".

Safari

1. Open de Safari Voorkeuren in het keuzemenu in de navigatiebalk of door Cmd + , (⌘,) in te typen.
  2. Klik op de Privacy tab en zorg ervoor dat "Cookies en websitegegevens" ingesteld is op "Altijd toestaan" of "Toestaan voor websites die ik bezoek".
  3. Klik op de Beheer Website gegevens knop om alle lokaal opgeslagen websitegegevens te bekijken.
  4. Zoek op “Todoist” en verwijder vervolgens alle gegevens die gerelateerd zijn aan Todoist.
  5. Laad Safari en log opnieuw in bij Todoist.