"Ongeldige of ontbrekende CSSRF token" foutbericht

Zakelijk

Als u dit bericht ziet als u inlogt in uw Todoist account hoeft u zich geen zorgen te maken. Er zijn een aantal simpele oplossingen voor, afhankelijk van welke browser u gebruikt.

Het "Ongeldige of ontbrekende CSRF token" bericht betekent dat uw browser geen veilige cookie kon aanmaken, of geen toegang kreeg tot die cookie om uw login te autoriseren. Dit kan komen door ad - of scriptblokkerende plugins, maar ook door de browser zelf als het geen cookies kan instellen.

Om dit probleem op te lossen volgt u de volgende stappen.

Chrome

1. Open Chrome Instellingen.
  2. Scroll naar onderen en klik op Geavanceerd.
  3. In het Privacy en veiligheidonderdeel klikt u op de Content Instellingen knop
  4. Klik op Cookies.
  5. Naast Toestaan, klikt u op Toevoegen. Typ [*.]https://todoist.com en klik op “Toevoegen”. Typ daarna [*.]https://cloudfront.net en klik op "Toevoegen”.
  6. Onder Alle cookies en sitegegevens zoekt u naar Todoist, en verwijdert u alles wat is ingevoerd en met Todoist te maken heeft.
  7. Laad Chrome en log opnieuw in bij Todoist.

Firefox

1. Ga naar het Voorkeuren -> Privacy & Beveiliging menu in Firefox.
  2. In het Geschiedenis onderdeel selecteert u "Gebruik aangepaste instellingen voor geschiedenis" uit het keuzemenu.
  3. Klik op Uitzonderingen en whitelist https://todoist.com en https://cloudfront.net.
  4. Scrol naar beneden naar Site gegevensen klik op Instellingen ernaast.
  5. Zoek naar "todoist" en verwijder alle getoonde entries.
  6. Laad Firefox en log opnieuw in bij Todoist.

Als alleen dit niet helpt, ga dan naar het menu van punt 2 en zorg ervoor dat u cookies van derde partijen toestaat.

Safari

1. Open Safari Voorkeuren in het keuzemenu in de navigatiebalk of door Cmd + , (⌘,) in te typen.
  2. Klik op de Privacy tab en zorg ervoor dat "Cookies en websitegegevens" ingesteld is op "Altijd toestaan" of "Toestaan voor websites die ik bezoek".
  3. Klik op de Beheer Website gegevens knop om alle lokaal opgeslagen websitegegevens te bekijken.
  4. Zoek op “Todoist” en verwijder alle ingevoerde gegevens die met Todoist te maken hebben.
  5. Laad Safari en log opnieuw in bij Todoist.