Taal wijzigen

Zakelijk

Als u Engels, Chinees, Deens, Nederlands, Fins, Frans, Duits, Russisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Noors, Pools, Portugees, Spaans, Zweeds of Turks spreekt, is Todoist er voor u in uw eigen taal.

Als uw taal nog niet beschikbaar is, geen zorgen! Wij werken er constant aan om meer talen te ondersteunen en hopen dat wij uw taal binnenkort ook kunnen aanbieden.

Zo kunt u uw taalinstellingen wijzigen in Todoist:

1. Bovenaan rechts in uw Todoist klikt u op het icoontje.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Open de Voorkeuren tab.
  4. Klik op bewerken naast de huidige taal.
  5. Selecteer uw voorkeurtaal.

Wij gebruiken de systeemtaal op Windows 10, Android en iOS. Als u een andere taal wilt gebruiken, kunt u dit aanpassen in uw toestel/systeem instellingen.