Taal wijzigen

Business

Spreek je Engels, Chinees, Deens, Nederlands, Fins, Frans, Duits, Russisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Noors, Pools, Portugees, Spaans, Zweeds of Turks? Dan kun je Todoist gebruiken in je eigen taal.

Is je taal nog niet beschikbaar? Maak je dan geen zorgen! Wij zijn druk aan het werk om meer talen te ondersteunen en we hopen dat we binnenkort ook jouw taal aan dit rijtje kunnen toevoegen.

Zo kunt je je taal-instellingen wijzigen in Todoist:

1. Klik op het  tandwiel-icoon  rechts bovenin en selecteer Instellingen.
  2. Open de Algemeen tab aan de linkerkant.
  3. Klik op wijzigen naast de huidige taal.
  4. Selecteer je taal.

Op Windows 10, Android en iOS gebruiken we de systeemtaal. Wanneer je een andere taal wilt gebruiken dan kun je dit aanpassen in je toestel/systeem instellingen.