Taal wijzigen

Business

Spreek je Engels, Chinees, Deens, Nederlands, Fins, Frans, Duits, Russisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Noors, Pools, Portugees, Spaans, Zweeds of Turks? Dan kun je Todoist gebruiken in je eigen taal.

Is je taal nog niet beschikbaar? Maak je dan geen zorgen! Wij zijn druk aan het werk om meer talen te ondersteunen en we hopen dat we binnenkort ook jouw taal aan dit rijtje kunnen toevoegen.

Je kunt de standaard systeemtaal gebruiken, welke automatisch gedetecteerd en ingesteld wordt in de app, of een taal naar keuze in de app-instellingen selecteren.

De Slimme Datumherkenningtaal wordt automatisch ingesteld met de geselecteerde taal. In het geval dat je een taal hebt gekozen die onze Slimme Datumherkenning nog niet ondersteunt, wordt deze standaard ingesteld op Engels.

Het is mogelijk om verschillende talen op meerdere platforms in te stellen. Je kunt bijvoorbeeld de web-app in het Engels en je mobiele app in het Nederlands gebruiken.

Zo kunt je je taal-instellingen wijzigen in Todoist:

1. Klik op het  tandwiel-icoon  rechts bovenin en selecteer Instellingen.
  2. Open de Algemeen tab aan de linkerkant.
  3. Klik op wijzigen naast de huidige taal.
  4. Selecteer je taal.
  5. Ververs de pagina/start de app opnieuw op.
  1. Klik linksboven op het tandwiel-icoon.
  2. Selecteer Algemeen in Instellingen.
  3. Onder Taal selecteer de gewenste taal van de dropdown-lijst.
  4. Start de app opnieuw op.
  1. Klik links boven in je Todoist op het menu-icoon.
  2. Tik linksonder op instellingen en selecteer Algemeen.
  3. Tik op Taal en selecteer de gewenste taal van de dropdown-lijst.
  1. Tik linksboven in Todoist op het tandwiel-icoon.
  2. Selecteer Algemeen in Instellingen.
  3. Tik op Taal en selecteer de gewenste taal van de dropdown-lijst.
  4. Start de app opnieuw op.