Bekijk het account activiteitenlog

Zakelijk

Met het activiteitenlog kunt u precies zien wat u en uw projectcollega's tot nu toe hebben gedaan - georganiseerd per datum en gefilterd per project, persoon of eventtype. Alles bekijken:

• Toegevoegde taken
  • Bijgewerkte taken
  • Voltooide taken
  • Onvoltooide taken
  • Verwijderde taken

Om uw account activiteitenlog te bekijken:

1. Klik op het icoontje in de rechterbovenhoek van uw Todoist.
  2. Selecteer Bekijk activiteitenlog.
  3. Om activiteit te filteren per project, persoon of eventtype kunt u de keuzemenu's gebruiken bovenaan het activiteitenlog.

Om een project activiteitenlog te bekijken:

1. Klik op een projectnaam om deze te openen.
  2. Klik op het spraakballonicoontje bovenin rechts om het overzicht te openen met de projectopmerkingen.
  3. Klik op het activiteitenlogicoontje bovenaan de opmerkingen aan de rechterkant van de projectnaam.web1.jpgweb2.jpg
  4. Om het project te wijzigen - of te filteren per persoon of eventtype - kunt u de keuzemenu's gebruiken bovenaan het activiteitenlog.

Om het activiteitenlog van een taak te bekijken:

1. Beweeg over de taak en klik op het spraakballonicoontje dat rechts verschijnt om het overzicht te openen met de taakopmerkingen.
  2. Klik op het activiteitenlogicoontje bovenaan de opmerkingen aan de rechterkant van de projectnaam.

Om uw account activiteitenlog te bekijken:

1. Bovenaan links van uw Todoist klikt u op uw naam.
  2. Selecteer Activiteit.
  3. Om per project te filteren gebruikt u het pijl flask_icon.pngicoontje uit het keuzemenu. Om per event te filteren, gebruikt u het filter filter_icon.png icoontje rechts bovenin. Als een gedeeld project is geselecteerd, kunt u ook filteren per collega.

Om het activiteitenlog van een project te bekijken:

1. Klik op een projectnaam om deze te openen.
  2. Klik op het icoontje met de drie stipjes bovenaan rechts en selecteer Activiteitenlog.
  3. Om te filteren per event of collega (in een gedeeld project) gebruikt u het filtericoontjefilter_icon.png bovenaan rechts.

NB: Taakactiviteitenlogs zijn momenteel alleen beschikbaar in de web, macOS, Windows (legacy) en Android apps. Dit zal binnenkort ook voor Windows 10 en iOS mogelijk zijn.

Om het activiteitenlog van een project te bekijken:

1. Bovenaan links van uw Todoist klikt u op het menu icoontje.
  2. In het navigatiemenu dat verschijnt, klikt u op een projectnaam om het te openen.
  3. Bovenaan rechts van het project klikt u op het icoontje met de drie stipjes.
  4. In het keuzemenu selecteert u Activiteitenlog.
  5. Om het project te wijzigen of activiteiten te bekijken in alle projecten:
    • Klik op het projecticoontje rechts bovenin het activiteitenlog.
    • Klik op Alle projecten of het specifieke project dat u wilt.
  6. Om te filteren per collega of eventtype:
    • Klik op het filtericoontje rechts bovenin het activiteitenlog.
    • In het keuzemenu selecteert u Per eventtype of Per collega.
    • Maak de selectie van uw keuze en klik vervolgens op OK.

Om het activiteitenlog van een taak te bekijken:

1. Klik op een taaknaam om deze te selecteren.
  2. Klik op het icoontje met de drie stipjes bovenaan rechts.
  3. In het keuzemenu selecteert u Activiteitenlog.

Om het activiteitenlog van een project te bekijken:

1. Klik op een projectnaam om deze te openen.
  2. Bovenaan rechts van het project klikt u op het icoontje met de drie stipjes.
  3. In het keuzemenu selecteert u Activiteitenlog.
  4. Om het project te wijzigen of activiteiten te bekijken in alle projecten:
    • Klik op het projecticoontje rechts bovenin het activiteitenlog.
    • Selecteer Alle projecten of het specifieke project van uw keuze.
    • Klik bovenin rechts op Toepassen .
  5. Om te filteren per collega of eventtype:
    • Klik op het filtericoontje rechts bovenin het activiteitenlog.
    • Klik op Filter per collega of Filter per actie.
    • Maak de selectie van uw keuze.
    • Klik bovenin rechts op Toepassen .

NB: Taakactiviteitenlogs zijn momenteel alleen beschikbaar in de web, macOS, Windows (legacy) en Android apps. Dit zal binnenkort ook voor Windows 10 en iOS mogelijk zijn.