Bekijk het activiteitenlog

Business

Met het activiteitenlog kun je precies zien waar jij en je medegebruikers tot nu toe aan hebben gewerkt - georganiseerd op datum en gefilterd op project, persoon of event-type. Alles bekijken:

• Toegevoegde taken
  • Bewerkte taken
  • Voltooide taken
  • Onvoltooide taken
  • Verwijderde taken

Om het activiteitenlog te bekijken:

1. Klik op het tandwiel-icoon in de rechterbovenhoek van Todoist.
  2. Selecteer Bekijk activiteitenlog.
  3. Om activiteit te filteren per project, persoon of event-type kun je de keuzemenu's bovenaan het activiteitenlog gebruiken.

Om het activiteitenlog van een project te bekijken:

1. Klik op een projectnaam om het project te openen.
  2. Klik op het tekstballon-icoon rechts bovenin om het projectopmerkingen overzicht te openen.
  3. Klik op het activiteitenlog-icoon bovenaan de opmerkingen aan de rechterkant van de projectnaam.web1.jpgweb2.jpg
  4. Om het project te wijzigen, of te filteren per persoon of event-type, kun de keuzemenu's gebruiken bovenaan het activiteitenlog.

Om het activiteitenlog van een taak te bekijken:

1. Beweeg de muis over de taak en klik op het tekstballon-icoon dat verschijnt aan de rechterkant om het taakopmerkingen overzicht te openen.
  2. Klik op het activiteitenlog-icoon, bovenaan de opmerkingen,  aan de rechterkant van de project naam.

Om het activiteitenlog te bekijken:

1. Klik op je naam bovenin links in Todoist.
  2. Selecteer Activiteit.
  3. Om te filteren op project, gebruik het pijlflask_icon.png icoon voor het drop-down menu. Om te filteren op event, gebruik je het filter filter_icon.pngicoon rechts bovenin. Als een gedeeld project is geselecteerd, is het ook mogelijk op te filteren op medegebruiker.

Om het activiteitenlog van een project te bekijken:

1. Klik op een projectnaam om het project te openen.
  2. Klik op het icoon met de drie stippen rechts bovenin en selecteer Activiteitenlog.
  3. Om te filteren per event of medegebruiker (in een gedeeld project) gebruik je het filter-icoonfilter_icon.png  rechts bovenin.

NB: D taak-activiteitenlog is momenteel alleen beschikbaar in de web, macOS, Windows (legacy) en Android apps. We zijn hard aan het werk om deze ook toe te voegen aan Windows 10 en iOS.

Om het activiteitenlog van een project te bekijken:

1. Klik op het menu-icoon links bovenin in Todoist.
  2. Klik op een projectnaam om deze te openen in het navigatiemenu dat vervolgens verschijnt.
  3. Klik op het icoon met de drie stippen bovenaan rechts in het project.
  4. Selecteer Activiteitenlogin het drop-down menu.
  5. Om het project te wijzigen of activiteiten in alle projecten te bekijken:
    • Tik op het project-icoon in de rechterbovenhoek van het activiteitenlog.
    • Tik op Alle projecten of op één specifiek project.
  6. Om te filteren op medegebruiker of event-type:
    • Tik op het filter-icoon in de rechterbovenhoek van het activiteitenlog.
    • In het drop-down menu, selecteer Op event-type of Op medegebruiker.
    • Maak de selectie van je keuze en klik vervolgens op OK.

Om het activiteitenlog van een taak te bekijken:

1. Klik op een taaknaam om deze te selecteren.
  2. Klik op het icoon met de drie stippen rechts bovenin.
  3. Selecteer Activiteitenlogin het drop-down menu.

Om het activiteitenlog van een project te bekijken:

1. Klik op een projectnaam om deze te openen.
  2. Klik op het icoon met de drie stippen rechts bovenin het project.
  3. Selecteer Activiteitenlogin het drop-down menu.
  4. Om het project te wijzigen of activiteiten in alle projecten te bekijken:
    • Tik op het project-icoon in de rechterbovenhoek van het activiteitenlog.
    • Selecteer Alle projecten of één specifiek project.
    • Tik rechts bovenin op Toepassen .
  5. Om te filteren op medegebruiker of event-type:
    • Tik op het filter-icoon in de rechterbovenhoek van het activiteitenlog.
    • Tik op Filter op medegebruiker of Filter op actie.
    • Selecteer de gewenste opties.
    • Klik rechts bovenin op Toepassen.

Het Taken Activiteitenlog is momenteel alleen beschikbaar op het onze Web, macOS, Windows (legacy) en Android apps. We zijn hard aan het werk om deze functie in de toekomst ook aan iOS en Windows 10 toe te kunnen voegen.