Project uitnodigingen automatisch accepteren

Business

Bespaar jezelf tijd en moeite door automatisch uitnodigingen te accepteren van gebruikers aangesloten bij je Todoist Business team of van medegebruikers waarvan je in het verleden al eerder uitnodigingen hebt geaccepteerd. Je kunt deze instelling als volgt inschakelen/uitschakelen:

1. Klik op het tandwiel-icoon rechts bovenin in Todoist.
  2. Selecteer Instellingen > Algemeen.
  3. In het  Automatisch uitnodigingen accepteren  drop-down menu selecteer je Ja, automatisch uitnodigingen accepteren van bekende medegebruikers of Nee, bedankt.
  1. Tik op het tandwiel-icoon rechts bovenin in Todoist.
  2. Tik op Algemeen.
  3. Schakel Automatisch uitnodigingen accepteren  aan of uit.
  1. Tik op het meer-icoon links bovenin in Todoist.
  2. Tik op Instellingen > Algemeen.
  3. Selecteer of deselecteer Automatisch uitnodigingen accepteren om deze functie aan of uit te zetten.
  1. Tik op het meer-icoon links bovenin in Todoist.
  2. Tik op Instellingen > Algemeen.
  3. Gebruik de Automatisch uitnodigingen accepterenschakelaar om deze functie aan of uit te zetten.
Wanneer Automatisch uitnodigingen accepteren is uitgeschakeld wordt je automatisch gevraagd om elke uitnodiging om deel te namen aan een project te accepteren of af te wijzen.