Hoe kan ik Todoist met Newton gebruiken?

Business

Wat is Newton?

Newton is een e-mailclient waarmee je je workflows (inclusief CRM, projectbeheer, samenwerking, marketing en meer) rechtstreeks vanuit je inbox kunt beheren.

Hoe werkt de integratie?

Met de Todoist-card in Newton kun je elke e-mail direct vanaf je mobiele toestel in een Todoist taak veranderen. Newton werkt met Gmail, Exchange, Yahoo, Outlook, iCloud, Google Apps, Office 365 en elk IMAP-account.

Hoe verbind ik Todoist met Newton?

Je hoeft hiervoor niets te doen. Todoist is volledig automatisch met Newton verbonden.

Hoe gebruik je de integratie?

1. Open de Newton app.
  2. Open het bericht dat je als taak aan Todoist wilt toevoegen.
  3. Tik op het drie stippen-icoon rechts bovenin de email en selecteer het Todoist-icoon onder "Save email to".
  4. De eerste keer word je gevraagd Newton toegang te verlenen tot je Todoist-gegevens.
  5. In het venster Todoist kun je de taaknaam en opmerkingen bewerken. Onder het drie stippen-icoon kun je ook een project kiezen, een label toevoegen, een prioriteit instellen en een deadline toewijzen.
  6. Wanneer je klaar bent, tik onderaan op de rode Taak toevoegen button om de taak in Todoist op te slaan.

CloudMagic + Todoist