Hoe kan ik Todoist met Google Drive & Dropbox gebruiken?

Business

Wat zijn Google Drive & Dropbox?

Google Drive en Dropbox zijn cloudopslag-apps.

Hoe werken de integraties?

Met Todoist kun je bestanden uploaden, opslaan en delen vanuit Dropbox en Google Drive en deze rechtstreeks aan je taken toevoegen (je kunt dit ook doen met bestanden van je harde schijf). Je kunt bestanden uploaden naar Dropbox en Google Drive en deze koppelen aan je Todoist-taken.

Google Drive & Dropbox integraties zijn nog niet beschikbaar voor Windows 10. Dit zal in de toekomst wel mogelijk zijn.

Hoe werken de integraties?

1. Beweeg de muis over de taak en klik op het tekstballon-icoon welke naast de taak verschijnt.
  2. Klik op het upload-icoon en kies de locatie waar je een bestand naartoe wilt uploaden: Google Drive of Dropbox.
  3. Blader door je bestanden en klik op de naam van het bestand dat je wilt toevoegen.